Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » PSD-ul isi propune sa-i informeze pe romani cu privire la tema referendumului

PSD-ul isi propune sa-i informeze pe romani cu privire la tema referendumului

Autor:

In cele doua saptamani ramase pana la consultarea publica pe tema modificarii Constitutiei, “referendumul pentru familie”, cum e cunoscut mai degraba in randul opiniei publice, social-democratii vor sa se asigure ca toti romanii inteleg tema demersului pentru care sunt asteptati la urne.

 

dragnea PSD ul isi propune sa i informeze pe romani cu privire la tema referendumuluiDrept urmare, in cadrul sedintei Biroului Permanent National de luni la pranz, s-au decis sa organizeze “activitati de informare a populatiei cu privire la tema referendumului din 6, 7 octombrie”, din cate a anuntat Liviu Dragnea. Liderul PSD nu a dat dectalii cu privire la actiunile pe care au de gand sa le intreprinda pentru a fi siguri ca oamenii vin la urne suficient de bine informati.

votare1 350x175 PSD ul isi propune sa i informeze pe romani cu privire la tema referendumuluiRecent, s-a aflat ca intrebarea care ar urma sa fie imprimata pe buletinele de la referendum – si la care romanii au doua variante de raspuns ‘da’ sau nu’ – ar fi: “sunteti de acord cu Legea de revizuire a Constitutiei Romaniei in forma adoptata de Parlament?”.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 26-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!