AcasăNewsPSD Teleorman: Dragnea, invitat la un eveniment la care va participa Trump

PSD Teleorman: Dragnea, invitat la un eveniment la care va participa Trump

Liviu Dragnea l-a lovit pe Iohannis exact unde-i e moale voinicului

Organizatia social-democrata din care face parte liderul PSD, cea din Teleorman, a anuntat, marti, ca Liviu Dragnea a primit o invitatie pentru a participa la Micului Dejun cu Rugaciune Nationala, ceremonie la care va fi prezent liderul de la Washington.

„Liviu Dragnea, presedintele PSD, da o noua lovitura pe plan international. Liderul social-democrat a fost invitat la cea de-a 67-a editie a Micului Dejun cu Rugaciune Nationala, care va avea loc pe 7 februarie, la Washington. La acest eveniment va fi prezent si presedintele SUA Donald Trump, iar Liviu Dragnea va fi oaspetele liderului de la Casa Alba in perioada 5-8 februarie”, suna mesajul postat pe Facebook.

 

author avatar
Andrei Coman
278 afisari

6 COMENTARII

  1. Nu se poate asa ceva,toata floarea cea vestita a hashishtagistilor va fi disperata ca pe seful lor nu l-a invitat racnind ca a fost scumpa invitatia si Mutalakul nu se simte confortabil cand da bani plus distanta este prea mare,mult prea mare fata de Miami,sau nu.Pai daca este invitatie ar trebui sa fie gratuita,doar sa plateasca transportul,iar daca ai si bani de buzunar este si mai confortabil.Paca(ca)t ca nu a fost invitat si presul pdln ar fi facut o cantare la balalaica si ar fi strigat refrenul=cine este generalul=de la serviciul secret german ce conduce o Colonie la ordinul stapanilor ei.Asa ca va fi prezent,daca se va deplasa,doar cel care va pupa galosul marelui sultan cu speranta ca va fi numit viitorul gubernator al tarisoarei noastre RRoommmaaaaaannnniiiiiaaaaa +hohote de plans cu multe lacrimi de catavencu.

    • Pai, aici avem mai multi ofticosi, in primul rand Golemul, pe care ne-a (!!!!) costat patru miliarde numai sa se pozeze cu Trump, ca altadata taticii hastagistilor cu tatucul tuturor popoarelor (dar mai ales al alora sovietice), apoi Kovesoaia, care a confiscat toate moastele si toti duhovnicii, deci, rugaciunile erau domeniul ei, apoi toata liota de urmasi ai sugatorilor de licurici…Si in vremea asta se cheltuie ultimele economii de la Soros numai sa nu se piarda „investitia” in tzarina …pai ambasada licuriciului ce pazeste, n-are dreptate si femeia (?!) aia sa se supere?!

  2. Dragnea s-a autoinvitat la un fel de POMANA CU PUBLIC !!.
    Asemenea PARASTASURI reprezinta un protocol crestinesc pe care-l fac americanii in numele credintei !!!!!!!!!.
    Cum „nu putea lipsi nici vinerea din post” !,tot asa si Dragnea a nostru s-a bulucit doar ,doar l-o baga in seama careva .

  3. A mai fost odata cand Trump lua masa . Apa de ploua . Comica este insa sceneta dintre el si Fierea . Sub masca luptatoarei pentru drepturile bucurestenilor , desi numai la Radet a masluit 870 milioane lei in 2018, vrea sa managerieze si metroul unde se manevreaza sume imense de catre Radoi , , a luat un comision gras pentru niste autobuze pe motorina de la Turci, cu aspect de autobuze regionale , Fierea a bagat- o azi cu candidatura ei. ,,la toate unde participa Dragnea ” . Fierea crede ca ca bucurstnii sunt prosti . Asa a crezut si Dragnea cu referendumul familiei si a primit o corectie dura.

    • Nu acolo a inscenat referendumul si l-a marginalizat sa se creada ca uite ce pro LpopoBT e Romania. Cand de fapt la adevar referendumul a trecut. Romania nu vrea fetite cu trompa ? in Biserici…

  4. Pai la rugaciune vin si oameni din Butan, Madagascar, Insulele Capului de Foc, Tanzania dar si din Maldive.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger