AcasăNewsPSD si PNL se cearta pe legea lui Cezar Preda

PSD si PNL se cearta pe legea lui Cezar Preda

Ludovic Orban sustine ca pesedistii au pus umarul la adoptarea proiectului de lege initiat de Cezar Preda

Pana sa dea puteri depline Serviciilor, Cezar Preda, cu al sau proiect de lege privind securitatea nationala, a reusit sa bage zazanie in USL.

Ludovic Orban sustine ca pesedistii au pus umarul la adoptarea proiectului de lege initiat de Cezar Preda

Dupa ce legea initiata de deputatul PDL a fost adoptata tacit de Camera Deputatilor pe motiv de lipsa de cvorum,  liberalul Ludovic Orban a sarit la gatul colegilor din PSD, acuzandu-i ca fac jocurile sefului statului. „La noi a existat o mobilizare fireasca cum exista in orice partid care sustine un punct de vedere. Cred ca la PSD s-a dat pe invers, o mobilizare sa nu vina la vot. (…). Deputatii PD si PSD i-au facut un cadou presedintelui Traian Basescu de ziua lui”, a sustinut Orban, care nu s-a sfiit sa-l atace chiar pe presedintele PSD.

“ Victor Ponta este de acord ca serviciul condus de nasul domniei sale de casatorie sa aiba ofiteri care sa efectueze cercetari penale, pentru ca altceva nu pot sa va spun”, a mai precizat deputatul PNL.  “Orban se trezeste vorbind”, a venit imediat replica social-democratilor care l-au trimis pe liberal sa-si rezolve problemele la el in partid.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
273 afisari

1 COMENTARIU

  1. Nu mai mancati atat maron, o sa vi se aplece.Astia din usl se cearta pentru legi mafihoate, insa mafia statala portocalie se cearta pe banii furati de la noi. Acum, aceasta mafie cinica si hrapareata, incearca sa introduca, pentru a fura si mai mult, taxa pe fumarit, taxa pe aerul expirat si plin de bioxid de carbon, vai cata poluare, taxa pe eliberari flatulante, aici campion national nu poate fi decat dementul bashe.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger