AcasăNewsPSD si PNL cad impreuna

PSD si PNL cad impreuna

Ludovic Orban si Liviu Dragnea au ceva in comun: amandoi isi duc partidele de rapa

Romania inregistreaza un nou paradox: Puterea si Opozitia sucomba concomitent.

<a class=wpil keyword link href=httpswwwnationalrotagludovic orban title=Ludovic Orban data wpil keyword link=linked>Ludovic Orban<a> si Liviu Dragnea au ceva in comun amandoi isi duc partidele de rapa

Situatia este unica. In orice colt de lume, politicienii aflati la putere isi stirbesc imaginea si scad in sondaje iar adversarii lor profita si se catara pe val. Regula nu se aplica si in Romania, tara in care si guvernantii din PSD si opozantii din PNL se scufunda. Iar ca paradoxul sa fie complet, creste ALDE – partid care guverneaza, pe fata si asumat, alaturi de PSD.

Cresterea PNL, egala cu marja de eroare

Absurditatea este confirmata de sondajele de opinie, conform carora desi PSD a scazut cu vreo zece procente, PNL a reusit sa salte cu doar 2 – 3. Reusita minora si care se incadreaza in marja de eroare a oricarui sondaj, motiv pentru care s-ar putea ca nici macar sa nu se reflecte in scorul de la viitoarele alegeri. De ce nu reuseste PNL-ul sa profite de gafele guvernarii pesediste este clar: partidul nu mai are lideri, putinii ”greuceni” liberali ramasi dupa marea curatenie ordonata de ”servicii” si Iohannis se bat intre ei ca chiorii, fuziunea cu PDL s-a dovedit a fi doar o enorma greseala pentru ambele partide, blaturilor initiate de ani de zile cu pesedistii supravietuiesc bine-merci, programele si strategiile politico-economice lipsesc cu desavarsire. Liberalii stiu dar nu fac nimic. Cei care ar avea bani de bagat in partid refuza sa o faca iar prospaturile dornice sa se afirme au buzunarele (ba de multe ori si creierele) goale. Ca urmare, desi pare la prima vedere o adevarata culme a absurdului, ascensiunea ALDE (rivala directa a PNL) este de fapt una pefect justificata.

Pesedistii s-au lasat incalecati de toti prostii

Prabusirea PSD-ului este si ea inexplicabila din perspectiva teoriei politice. Un partid setat cum e PSD doar pe pomeni sociale are doar perspective roze si vaste intr-o Romanie literalmente rupta-n fund. Cu toate astea, PSD a luat-o rau la vale si asta din cauza unui lider cu mentalitate provincial-feudala si obsedat de control care a umplut Guvernul, administratia centrala si conducerea partidului cu nulitati. Culese din cotloanele Teleormanului, nulitatile stiu sa-si asculte si linguseasca stapanul dar nu sa gestioneze o tara sau un partid iar de aici vine si explicatia pentru declinul PSD.

author avatar
Simona Badulescu
1.695 afisari

2 COMENTARII

  1. USL ajunge la cosul de gunoi al istoriei, asa cum merita.Bolsevicii rosii si bolsevicii galbeni, cancerul Romaniei, va fi extirpat la alegerile viitoare, impreuna cu satanistul Negustor de copii Joianis.

  2. DRAGNEA PT TINE POLITICA INSEAMNA SA-I PUPI IN KUR PE EVREI SI PE NOI ROMANII CARE TE CUNOASTEN CA ESTI DERBEDEU SI MARE LICHEA ORDINARA.
    ORBAN ESTE ORB IN POLITICA……….

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger