AcasăNewsPSD reactioneaza la mesajul lui Iohannis: singura sa preocupare e bugetul serviciilor...

PSD reactioneaza la mesajul lui Iohannis: singura sa preocupare e bugetul serviciilor secrete

Liderul PSD, obligat sa stea ca pe jar pina la sfarsitul lunii. Atunci va anunta ICCJ sentinta in procesul lui

Mesajul transmis in cursul acestei zile de la Cotroceni nu a ramas fara ecou la nivelul Partidului Social Democrat.

Concret, dupa ce Presedintia a transmis un comunicat referitor la bugetul pe anul in curs – aflat, de luni, in atentia alesilor neamului, in vederea dezbaterii in vederea adoptarii – pesedistii au reactionat, printr-o postare pe Facebook, in care fac aluzie la noua titulatura pe care i-au atribuit-o primului om in stat: „presedintele bete-n roate”.

Social-democratii considera ca „Iohannis dovedeste din nou ca nu intelege nimic din economie si ca singura sa preocupate e bugetul serivicilor secrete” si aduc in discutie faptul ca, desi acum critica legea finantarii partidelor „a promulgat-o fara sa aiba nimic de obiectat…mai ales ca unele suplimentari au fost propuse chiar de partidul care il sustine acum la prezidentiale”, in speta PNL.

Iata mesajul integral:

In comunicatul transmis de Cotroceni se acuza, intre altele, ca „printr-un gest cinic, presedintele PSD pune in opozitie securitatea nationala cu sanatatea cetatenilor. Numai un politician meschin si inconstient ar putea sa inoculeze ideea ca sanatatea romanilor nu poate fi asigurata din cauza bugetelor prea mari ale serviciilor de securitate, a caror misiune legala fundamentala este tocmai asigurarea securitatii nationale, protejarea vietii oamenilor si a intereselor tarii” si se subliniaza ca „presedintele Klaus Iohannis atrage atentia ca acest buget nu este bugetul conducerii PSD, ci al Romaniei, al stabilitatii si prosperitatii noastre din urmatorii ani”.

192 afisari

1 COMENTARIU

  1. Oare de ce se plang serviciile secrete ca li se taie din buget,nu au destule societati comerciale in subordine din care scot venituri destule,venituri pe care nimeni nu le contabilizeaza ca sunt secrete acestea ajungand in proprietatea unor acoperiti precum Ghita sarbul.Legea de functionare a acestora trebuie modificata si introduse o reglementare care sa le interzica activitatea economica prin societati de orice fel,caci de aceea au bani de la bugetul tarii,sau nu mai sunt ale tarii.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger