AcasăNewsPSD, pe cale de a-si instala propriul ”scut antiracheta”

PSD, pe cale de a-si instala propriul ”scut antiracheta”

Social-democratii fac zid in jurul colegelor anchetate de DNA: Shhaideh si Plumb

Intrarea doamnelor Sevil Shhaideh si Rovana Plumb in vizorul DNA i-a determinat pe pesedisti sa intre in dispozitiv de lupta.

Social democratii fac zid in jurul colegelor anchetate de DNA Shhaideh si Plumb

Pesedistii se intrunesc, astazi, in BPN pentru a decide cum anume sa contracareze cel mai bine lovitura procurorilor DNA, care decretat ”suspecte” pe ministrele Shhaideh si Plumb in dosarul ”Belina”. Imediat dupa ce Shhaideh si Plumb au fost trecute oficial in randul ”clientilor” DNA, pesedistii au pus totul pe seama ”ripostei” date de statul paralel deranjat de dezvaluirea neregulilor din Justitie. Ba mai mult, pesedistii au sustinut si ca ”sunt gata sa faca scut” in apararea celor doua colege – intentie care va fi validata sau nu de BPN. Daca da, se subintelege ca PSD nu va fi de acord ce demisia celor doua colege ”suspecte” din Guvern. Indiferent de decizia BPN, cert este ca duritatea loviturii date de DNA confirma apropierea reprizei finale in meciul PSD – ”sistem” O repriza a carei miza concreta este adoptarea legii raspunderii magistratilor. Ca asa este o demonstreaza si consemnarea la Parlament a deputatilor si senatorilor PSD cel putin pana la mijlocul lunii viitoare. Si mai exact, niciun parlamentar nu mai are dreptul sa plece, cu sau fara treaba, cata vreme legea cu pricina va fi dezbatuta in comisii si in plen. Concomitent, Comisia SRI (condusa de pesedistul Claudiu Manda) are ca sarcina de serviciu audierea persoanelor dispuse sa dea detalii despre faptele de arme ale ”sistemului” (Daniel Dragomir, Sebastian Ghita etc). Sincronizarea este esentiala in acest caz, pesedistii urmarind sa croiasca drum liber legii raspunderii materiale cu ajutorul dezvaluirilor facute de cei audiati la Comisia SRI. Iar conform programului gandit de pesedisti, daca totul merge ca uns legea ar putea ajunge la vot pe 4 octombrie. Mai ramane sa vedem daca socoteala facuta de PSD in Kiseleff se va potrivi cu cea din targ.

author avatar
Simona Badulescu
164 afisari

1 COMENTARIU

  1. Lovitura de stat a dat-o STATULUI DE DREPT cei doi FARAONI din Parlament cu MAFIOTII din jurul lor.CEI DOI NAROZI DERBEDEI SI NATARAI, au suprimat si bruma, pacaleala de DEMOCRATIE ce se credea a fi in Ro. PENTRU EI STAT DE DREPT INSEAMNA ANARHIE .NICIODATA N-A EXISTAT SI NICI NU VA EXISTA Democratie fara o JUSTITIE obiectiva si feroce. UNDE ESTE DEMOCATIE CONSOLIDATA IN LUME EXISTA SI PUSCARII CONSOLIDATE.
    Partidele politice din Ro sunt grupari infractionale de crima organizata.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger