Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » PSD: nu ne batem, doar ne scuipam!

PSD: nu ne batem, doar ne scuipam!

Autor:

In PSD nu exista tabere, a declarat Mihai Tudose. In PSD nu exista tabere, a declarat si Liviu Dragnea. Ia uite, ca sa vezi potriveala! Cand prim-ministrul unei tari declara ca in partidul care l-a adus la putere nu exista tabere, trebuie sa-l crezi. E seful unui Guvern, ce naiba, nu vreun smecher din Braila ruda cu SRI. Dar si pe liderul partidului care l-a impins in fata trebuie sa-l crezi, ca nici el n-o fi vreun amarastean din Teleorman indragostit de comuna cu metrou, asfalt si ministri.

 

tudose 3 PSD: nu ne batem, doar ne scuipam!

Dragnea crede ca se vor transa lucrurile zambind pe sub mustata si cu o intalnire informala. Si daca nu?

Si apoi, de ce ar exista tabere atat timp cat toata lumea e de acord cu toata lumea? De ce ar fi jocuri si interese contrare cata vreme, dupa fiecare mahala politica cu amenintari de demiteri si demisii, Tudose si Dragnea au iesit zambitori, la brat, declarand ca au avut doar o intalnire informala?

Guvernul de prieteni

Nici eu nu cred ca in PSD au aparut tabere potrivnice. Si nici nu cred ca au existat vreodata. Ca unii vor sa-i traga lui Dragnea scaunul de sub fund este acel ceva ce tine de normalitatea politicii romanesti, caci romanii, dupa ce-si aleg omul care sa-i reprezinte, nu mai sunt de acord cu el. Si atunci, ori se pregatesc sa-i reteze capul, ori, macar, sa-i umple fata cu scuipat. Nici ca se cere debarcarea lui Tudose nu este ceva iesit din comun. Odata ajuns premier, cetateanul politic isi vrea oamenii lui, desi partidul i-a livrat echipa la pachet cu ungerea in functie. De ce ar fi mai bun ala decat celalalt? Pai este, domnule, ca premierul este prieten cu el la catarama. Ce daca nu se pricepe la Interne sau la Finante, la Transporturi sau la Sanatate? Ce, astialalti se pricep?  Guvernul nu se construieste cu oameni care sa faca tara sa scapere scantei, caci ar trebui chemati mereu pompierii si costa prea mult deranjul. Guvernul se face cu oameni de incredere, de care te leaga momente placute, poate si amintirea unui sprit rece asezonat cu lautari. Sau cu oameni de care te simti atasat la rugamintile familei si ale pritenilor care au, si ei, familii si prieteni carora le place politica iesitului in fata cu orice chip.

Firea, ai scos capul?

Nu exista tabere, declara Dragnea si Tudose. Declaratie, evident, de ras in nas romanilor. Desi nu exista tabere, toti isi ascut sabiile. Desi nu exista tabere, ai lui Dragnea i-o coc lui Tudose si alor lui. Desi nu exista tabere, ai lui Tudose strang randurile, sa le rupa gleznele astora ai lui Dragnea. O declaratie menita sa ascunda esecul unei guvernari macinate de orgolii, de jocuri si interese nedezvaluite prostimii. Nu exista tabere, nimeni nu se bate cu nimeni. In schimb, toti se scuipa vartos, la gramada, care cum ii prinde pe ceilalti. Iar fiecare profita de moment pentru a-si regla conturile sau a mai castiga un plus de imagine, rasturnand lucrurile in favoarea lui. Intriganta si insinuanta, Gabriela Firea, scutier-sef pe langa Dragnea, a gasit formula prin care sa-si ascunda neputinta administrarii Bucurestiului. Pana acum au fost de vina contrele Consiliului General, intarzierea licitatiilor, birocratia si alte dracovenii. Acum, e limpede. Scandalul dintre Dragnea si Tudose a blocat proiectele pentru Capitala. Impresionant! Te umfla plansul, zau asa. Dar numai daca reusesti sa treci de criza de ras provocata de o asemenea declaratie aberanta. Deci, in 2016 si 2017, nu s-a putut rezolva nimic cu transportul in comun si traficul aglomerat din Bucuresti, pentru ca, in 2018, Dragnea si Tudose urmau sa se ia la palme.


1 Comentariu la PSD: nu ne batem, doar ne scuipam!

  1. Presedintele Dragnea poate crea o majoritate durabila UDMR-PSD-ALDE, subliniind ca renunta la Tudose nu din cauza pedofilului, ci pt ca i-a jignit pe autonomisti.


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!