AcasăNewsPSD nu iarta pensiile

PSD nu iarta pensiile

Virginel Iordache, un senator PSD care a gasit de cuviinta sa bulverseze o data in plus sistemul de pensii

Desi pensiile au ajuns sa fie o problema exact din cauza tratamentului special rezervat unor categorii, un pesedist recidiveaza si creeaza o noua grupa privilegiata.

Virginel Iordache, un senator PSD care a gasit de cuviinta sa bulverseze o data in plus sistemul de pensii

Senatorul PSD Virginel Iordache propune o lege care sa le permita profesorilor cu grad didactic 1 si care au peste 30 de ani vechime sa se pensioneze anticipat, la 62 de ani, fara a fi penalizati. ”La un moment dat munca cu elevul nu este usoara. Decat sa mergi in fata clasei si sa apari in ipostaze care nu sunt tocmai magulitoare pentru omul-profesor si pentru calitatea de profesor prefer sa ajut profesorul acesta sa mearga la pensie mai repede, cu trei ani inainte”, si-a motivat Iordache demersul, unul lansat intr-o perioada in care bugetul geme sub povara pensiilor speciale iar in mintea guvernantilor domneste o imensa confuzie pe tema. Sperand ca va putea rezolva problema, PSD a atacat frontal legea dar imediat s-a trezit prins in plasa pensiilor speciale. Urletele scoase de ”specialii” aflati pe punctul de a-si pierde pensiile babane au bulversat-o pe ministra Muncii, care a inceput sa lanseze tot felul de anunturi definitive retractate dupa o zi, reluate dupa aceea, iarasi dezmintite etc. La toata aceasta bulibaseala contribuie acum si senatorul pomenit, care incearca sa-si cumpere bunavointa dascalilor introducand o noua categorie favorizata pe o piata a pensiilor deja imbacsita si real periclitata de existenta unui numar mult prea mare de privilegiati.

author avatar
Simona Badulescu
618 afisari

1 COMENTARIU

  1. Oportunitate exceptionala: castiguri pe internet. Cautam urgent operatori pe internet. Castigurile sunt foarte motivante. Lucrati acasa la dvs, la calculator, in timpul liber. Asiguram instruire gratuita si de cea mai buna calitate. Trebuie sa aveti varsta de 18 ani si cunostinte minime de navigare pe internet. Cereti acum detalii la adresa de email a unuia dintre coordonatorii echipei noastre: dan.scarlat68@yahoo.com

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger