Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » PSD n-are constiinta, PNL n-are vlaga

PSD n-are constiinta, PNL n-are vlaga

Autor:

Liberalii asteapta sa vada daca ”slugile lui Dragnea” au stropul de constiinta care le-ar permite sa voteze impotriva Guvernului Dancila. Marea problema este insa ce ar face PNL-ul daca pesedistii ar da dovada de barbatie.

 

orban 1 1 PSD n are constiinta, PNL n are vlaga

Congresul PNL pentru alegerea noului presedinte al partidului, desfasurat la Romexpo, Bucuresti, 17 iunie 2017. Inquam Photos / George Calin

Raspunsul corect este ca PNL nu ar face nimic. Nu au cu cine si nici ce, respectiv partidul nu are rezerve de premieri/ministri si nici program de guvernare. Indiferent daca PSD defileaza sau nu cu Dancila (o caricatura de guvern, ce-i drept), alternativa nu exista. Varianta in care PNL, USR si PMP isi pun la un loc neputintele, se prezinta in genunchi la poarta UDMR-ului, ii conving si pe reprezentantii minoritatilor sa voteze alaturi de ei si poate-poate reusesc sa sa bata cu un vot – doua PSD-ul este doar o comedie SF proasta. Realitatea este ca liberalii de azi nu au aflat ca a fi anti-PSD nu-ti confera automat calitatea de partid aflat in opozitie. Esti in opozitie ca partid atunci cand dispui de o garnitura guvernamentala onorabila (asa numitul ”Guvern din umbra” care trebuie obligatoriu prezentat publicului din timp), ai un program de guvernare complet si pus de asemenea la dispozitia oricui vrea sa-l consulte, critici legile si initiativele promovate de putere dar si faci o contrapropunere consecutiv. Sa dai din gura si sa-l critici de mama si de slugi pe Dragnea stie tot prostu’, dar asta nu va tine in veci loc de alternativa puternica si reala la PSD. In timp ce liberalii nu stiu sau se fac ca nu stiu asta, Liviu Dragnea o stie si de aceea isi si permite sa faca orice, inclusiv sa iasa la rampa cu rusinea numita ”Guvern Dancila”.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!