Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » PSD: Iohannis, presedintele „Bete-n-Roate”. Ce urmeaza sa faca pesedistii

PSD: Iohannis, presedintele „Bete-n-Roate”. Ce urmeaza sa faca pesedistii

Autor:

O prima reactie a Partidului Social Democrat, dupa ce s-a aflat despre refuzul numirii Olgutei Vasilescu in fruntea Ministerului Dezvoltarii si mai ales au fost facute publice si argumentele care l-au facut pe primul om in stat sa ia aceasta decizie, nu s-a lasat prea mult asteptata.

 

psd 601x500 PSD: Iohannis, presedintele „Bete n Roate”. Ce urmeaza sa faca pesedistiiMai nou, pesedistii i-au gasit un nou apelativ lui Klaus Iohannis, si anume <<presedintele „Bete-n-Roate”>>, pe motiv ca n-ar sti altceva decat sa blocheze proiecte si propuneri. Formatiunea condusa de Liviu Dragnea pune accent pe faptul ca rabdarea PSD-ului a cam ajuns la sfarsit. Nu se precizeaza, insa, si care va fi pasul imediat urmator pe care il vor face social-democratii.

iohannis 5 500x500 PSD: Iohannis, presedintele „Bete n Roate”. Ce urmeaza sa faca pesedistiiIata mesajul pe care PSD l-a transmis pe Facebook, pe pagina oficiala, prin intermediul careia s-a comunicat destul de intens in ultima perioada:

“Klaus Iohannis a aratat astazi ca este cel mai iresponsabil presedinte pe care l-a avut Romania. Nu a venit cu niciun proiect, cu nicio propunere constructiva, cu nimic care sa imbunatateasca viata romanilor. Este manat de frustrari personale si nu stie decat sa blocheze. Va ramane in istorie drept „Presedintele Bete-n-Roate”. Face tot ce poate pentru a bloca PSD sa faca investitiile atat de asteptate de cetateni. Pe criteriile pentru care a respins-o astazi pe Olguta Vasilescu, Iohannis nu ar fi devenit niciodata presedintele Romaniei si nici nu ar fi putut ocupa o functie de ministru. In plus, se contrazice: tot el a semnat cu mana lui numirea Olgutei Vasilescu la Ministerul Muncii, unde a realizat cele mai complexe legi ale acestei guvernari: Legea salarizarii si Legea pensiilor. PSD a avut suficienta rabdare. Urmeaza sa facem uz de mijloacele legale si constitutionale pentru a-l determina pe presedintele „Bete-n-Roate” sa isi respecte obligatiile pe care le are fata de lege si de cetateni.”    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 21-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!