AcasăNewsPSD il acuza pe Iohannis ca minte. "Motivul real" pentru care Iohannis...

PSD il acuza pe Iohannis ca minte. „Motivul real” pentru care Iohannis nu a aprobat bugetul

Lamuririle pe care au considerat pesedistii ca e cazul sa le faca publice

Dupa ce Klaus Iohannis a desfiintat „bugetul rusinii nationale”, cum l-a numit, considerandu-l „nerealist, supraevaluat si intarziat” si a vorbit despre minciuna faptului ca ar fi un buget al investitiilor, social-democratii au venit cu o replica.

Lamuririle pe care au considerat pesedistii ca e cazul sa le faca publice

Transmisa, ca de obicei, pe Facebook, printr-un mesaj in care sunt prezentate cifre si varianta pe care pesedistii o considera cea adevarata. Asa s-a aflat ca PSD-ul are propria explicatie pentru care Klaus Iohannis nu a promulgat bugetul, ci a ales sa il trimita la CCR. Mai exact, pesedistii considera ca motivul real pentru care nu a dat unda verde proiectului ar fi acela ca „PSD a taiat bani de la serviciile secrete”.

Iata mesajul integral facut public de PSD, in cursul acestei dupa-amieze:

„IOHANNIS MINTE! Tot ce a spus despre bugetul propus de PSD+ALDE este o minciuna! Azi nu a vorbit presedintele Romaniei, ci presedintele PNL aflat in campanie electorala prezidentiala. Iohannis Bete-n Roate nu vrea ca economia nationala sa mearga bine in Guvernarea PSD. Este hotarat sa-i faca pe romani sa sufere, doar pentru a putea da vina pe PSD la viitoarele alegeri prezidentiale. Daca bugetul propus de PSD+ALDE nu este bun, cum a putut Iohannis sa aprobe bugetul Guvernului Ciolos care prevedea cu 10 miliarde mai putin la Educatie, cu 16 miliarde mai putin la Sanatate si cu 10 miliarde mai putin pentru comunitatile locale! Este o minciuna ca autoritatile locale ar fi primit mai putin cu 1 miliard fata de anul trecut! Au primit cu 4,6 miliarde in plus! Este o minciuna sfruntata ca bugetul pentru partide a crescut de 20 de ori, a crescut de 1,6 ori, inclusiv pentru partidul lui Iohannis. PNL a fost cel care a cerut in Parlament majorarea banilor pentru partide si acelasi Iohannis a promulgat legea fara obiectii. Este o minciuna ca Educatia e subfinantata! In 2019, Educatia a primit cel mai mare buget din istorie: 31,2 miliarde lei, fata de numai 21,6 in „Guvernul lui Iohannis”. Motivul real pentru care Iohannis nu a aprobat bugetul este ca PSD a taiat bani de la serviciile secrete si i-a alocat pentru educatia si sanatatea copiilor din Romania!”

author avatar
Andrei Coman
741 afisari

3 COMENTARII

  1. De ce nu ai votat bugetul Domnule Iohanis ? daca ar fi neralist nu ar fi raspunderea dumitale. Bugetul a intarziat tot din cauza dumitale, pentru ca in alianta cu partidul pe care il reprezinti ai boicotat votarea lui in Parlament..Repet chiar daca ar fi neralist tot Guvernul raspunde, nu d-ta. Voteaza dracu bugetul si du-te, lase-ne in pace. du-te, o sa te mai voteze ……

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger