Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » PSD exporta comisiile speciale in PE

PSD exporta comisiile speciale in PE

Autor:

Moda comisiilor parlamentare speciale a juns si la Bruxelles. Unde europarlamentarul PSD Emilian Pavel a propus infiintarea unei astfel de comisii pentru anchetarea cazului Cambridge Analytica.

 

pavelemilian 720x480 PSD exporta comisiile speciale in PE

Europarlamentarul Emilian Pavel ii invata pe europeni cum sa puna saua pe Cambridge Analytica cu ajutorul ”patentului” romanesc

Membru al Comisiei de libertati civile, justitie si afaceri interne din Parlamentul European, social-democratul a solicitat Grupului Social Democrat (S&D) sa sustina infiintarii unei comisii speciale de ancheta care sa analizeze ”in detaliu” atat acuzatiile aduse companiei Cambridge Analytica cat si implicarea companiei Facebook in aceasta afacere care a pus pe jar lumea toata. Romanul a scos la inaintare comisia speciala dupa ce practica de europarlamentar i-a demonstrat ca nu intotdeauna companiile chemate sa dea explicatii in Parlamentul European dau curs invitatiilor – situatie aidoma celei cu care se confrunta si Parlamentul nostru national. Ca urmare, Pavel s-a gandit ca metoda romaneasca, aceea de infiintare a unei comisii parlamentare de ancheta, este potrivita si la nivel european, motiv pentru care a promovat la Bruxelles patentul.  Emilian Pavel afirma ca demersul sau reprezinta  ”un pas mai indraznet” fata de miscarile obisnuite in PE, dar tot el spune ca a fost unul de succes din moemnt ce, in mai putin de 24 de ore, zeci de europarlamentari (si nu numai din S&D) l-au anuntat ca vor sustine initiativa.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 19-05-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!