AcasăNewsPSD, dupa ce Vasilescu si-a retras candidatura la Dezvoltare: "Multumim, Olguta! Rusine,...

PSD, dupa ce Vasilescu si-a retras candidatura la Dezvoltare: „Multumim, Olguta! Rusine, Iohannis!”

Desi tine ritmul si minte cu repetitie alaturi de colega sa, Liviu Dragnea o va arunca fara sa ezite pe Olguta Vasilescu in groapa leilor, daca situatia salariilor se impute

Anuntul Liei Olguta Vasilescu – de a-si retrage candidatura pentru functia de vicepremier si ministru al Dezvoltarii – a fost salutat si public dinspre PSD, prin intermediul unui mesaj laudativ la adresa fostului ministru al Muncii, incheiat cu o sageata la adresa presedintelui Iohannis.

Pesedistii considera ca „Olguta Vasilescu a fost unul dintre cei mai buni ministri ai guvernarii PSD”, drept urmare aduc in atentie ceea ce considera ca au fost principalele realizari ale acesteia din perioada in care a facut parte din Cabinetul Dancila si convingerea ca ar fi avut inca un mandat cu reusite si la Dezvoltare.

Refuzul de la Cotroceni a adus, insa, aceasta schimbare de tactica, astfel ca mesajul postat miercuri la pranz pe Facebook se incheie scurt: „Multumim, Olguta! Rusine, Iohannis!”.

Dupa ce nominalizarea sa pentru a face parte din Cabinetul Dancila, de aceasta data la conducerea Ministerului Dezvoltarii, a fost respinsa in cateva randuri la Cotroceni, Lia Olguta Vasilescu a transmis, seara trecuta, ca, in urma unei discutii cu Dragnea a hotarat sa faca acest pas in lateral, justificand faptul ca in cazul in care s-ar face apel la Curtea Constitutionala in cazul de fata ar presupune o asteptare „de cel putin o luna si jumatate”. Totodata, social-democratul a anuntat ca are de gand sa-si continue mandatul de deputat PSD de Dolj. Si ca spera ca „presedintele Klaus Johannis va numi URGENT viitoarea nominalizare pentru functia de ministru din partea partidului care a castigat alegerile parlamentare, renuntand la blocarea Guvernului Romaniei prin incalcarea repetata a legilor si Constitutiei, in conditiile in care personajul care i-a provocat atata ingrijorare dispare din ecuatie”.

267 afisari

1 COMENTARIU

  1. Probabil că doamna Olguța Vasilescu ar dori să se înțeleagă că ,de la PSD, miniștrii ar fi propuși după ce s-ar depune candidaturi ,iar conducerea partidului ar alege, dintre candidaturile depuse, în funcție și de criteriile stabilite,?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger