AcasăNewsSedinta la PSD. Programul de guvernare, principala tema

Sedinta la PSD. Programul de guvernare, principala tema

Se anunta o sedinta importanta la Partidul Social Democrat. CEx-ul va incepe peste doar cateva ore.

UPDATE 2: Seful PSD a confirmat, inaintea CEX-ului, ca principala tema de discutie in sedinta va fi programul de guvernare, si ca s-a ajuns la concluzia ca „ne-am grabi daca astazi am discuta si am stabili in CEX ministri”.

UPDATE: Pe surse s-a aflat ca social-democratii ar putea amana pentru vineri deciziile in cazul ministrilor, si ca la CEx-ul de azi s-ar putea discuta doar chestiuni ce tin de programul de guvernare. Ramane, insa, de vazut daca aceasta varianta se va confirma sau nu. Sunt asteptate si declaratiile liderilor PSD, care ar putea lamuri aceste aspecte, inca dinainte sa inceapa aceasta sedinta.

Dupa ce in prima faza au decis sa o propuna pe Vorica Dancila pentru a ocupa fotoliul de premier, nominalizare ce a primit unda verde de la Cotroceni, liderii PSD au de stabilit acum componenta noului Cabinet. Iar Comitetul Executiv National al PSD-ului, in cadrul caruia se vor dezbate si, foarte posibil, definitiva propunerile liderilor formatiunii in ceea ce priveste componenta noului Executiv, cel ce o va avea in frunte pe Viorica Dancila, urmeaza sa inceapa la ora 16.

E de mentionat faptul ca nu se asteapta sa apara schimbari la nivelul structurii Executivului, in sensul restrangerii Cabinetului, cum si-ar fi dorit fostul prim-ministru, dar si ca, zilele trecute, Liviu Dragnea, anunta ca Legislativul va fi convocat in sesiune extraordinara, astfel incat pe 29 ianuarie, adica lunea viitoare, sa fie votat noul Guvern.

author avatar
Cristina Stefan
137 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger