Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » PSD da adunarea pe Facebook contra lui Basescu

PSD da adunarea pe Facebook contra lui Basescu

Autor:

PSD incearca sa ridice retelele de socializare impotriva lui Traian Basescu. Utilizatori Facebook fani ai PSD au convocat un miting antiprezidential pe net.

 

psd pe facebook 300x165 PSD da adunarea pe Facebook contra lui BasescuApelul lansat pe Facebook ii chema pe internauti sa vina aseara in fata Palatului Cotroceni, inarmati cu cartonase rosii. Pe care sa le arate lui Traian Basescu, sanctionandu-l astfel pentru sustinerea proiectului Rosia Montana si “incidentele pe care le-a provocat la Rosia Montana”.

Ca sa nu intre in conflict cu legea, initiatorii (utilizatori Facebook inscrisi pe grupuri ale PSD) au precizat de la inceput ca este vorba despre un miting “tacut”, fara insultele si huiduielile care insotesc, pe orice stadion, aratarea unui cartonas rosu.

 


1 Comentariu la PSD da adunarea pe Facebook contra lui Basescu

  1. cristian

    Ati pus un titlu prin care denigrati urat de tot pe opozantii proiectului de la Rosia Montana. Noi nu suntem din PSD si din niciun alt partid. De 14 ani de cand ne luptam cu toti, politicieni si RMGC-isti, care pentru niste comisioane si sponsorizari au condamnat apusenii la distrugere, toate partidele au un interes acolo: BANUL. altceva nu-i intereseaza pe politicieni si nici pe RMGC. Vor sa-si umple buzunarele cu AUR si dupa ei, potopul!!! Asa ca, fiti obiectivi!!Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 19-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!