AcasăNewsPSD da adunarea pe Facebook contra lui Basescu

PSD da adunarea pe Facebook contra lui Basescu

PSD incearca sa ridice retelele de socializare impotriva lui Traian Basescu. Utilizatori Facebook fani ai PSD au convocat un miting antiprezidential pe net.

Apelul lansat pe Facebook ii chema pe internauti sa vina aseara in fata Palatului Cotroceni, inarmati cu cartonase rosii. Pe care sa le arate lui Traian Basescu, sanctionandu-l astfel pentru sustinerea proiectului Rosia Montana si “incidentele pe care le-a provocat la Rosia Montana”.

Ca sa nu intre in conflict cu legea, initiatorii (utilizatori Facebook inscrisi pe grupuri ale PSD) au precizat de la inceput ca este vorba despre un miting “tacut”, fara insultele si huiduielile care insotesc, pe orice stadion, aratarea unui cartonas rosu.

 

author avatar
Simona Badulescu
195 afisari

1 COMENTARIU

  1. Ati pus un titlu prin care denigrati urat de tot pe opozantii proiectului de la Rosia Montana. Noi nu suntem din PSD si din niciun alt partid. De 14 ani de cand ne luptam cu toti, politicieni si RMGC-isti, care pentru niste comisioane si sponsorizari au condamnat apusenii la distrugere, toate partidele au un interes acolo: BANUL. altceva nu-i intereseaza pe politicieni si nici pe RMGC. Vor sa-si umple buzunarele cu AUR si dupa ei, potopul!!! Asa ca, fiti obiectivi!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger