AcasăNewsPSD: campania electorala a lui Iohannis Bete-n-Roate va costa Romania cate 6,9...

PSD: campania electorala a lui Iohannis Bete-n-Roate va costa Romania cate 6,9 de milioane euro/zi

In lipsa unui raspuns de la Cotroceni in privinta noilor propuneri de ministri, pesedistii au transmis un mesaj, in ziua in care a expirat interimatul asigurat de Plumb si Teodorovici la Transporturi si Dezvoltare.

„Incepand de azi, campania electorala a lui Iohannis Bete-n-Roate va costa Romania cate 6,9 de milioane euro/zi reprezentand fonduri europene neabsorbite la Ministerul Transporturilor si la Ministerul Dezvoltarii”, sustin pesedistii, folosind deja clasicul apelativ atribuit de ceva vreme primului om in stat.

Iata intregul mesaj:

author avatar
Andrei Coman
224 afisari

2 COMENTARII

  1. Cred ca acum a inteles Mutalakul ce inseamna 69 si se va executa cu darzenie,nu la servici,u ci numai acasa,ca intre mosi stramosi.Stati ca nu a inteles inca,insa,sigur peste o luna va fi lamurit de consoarta.

  2. Ar trebui ca in seara aceasta sa iasa in piata cei peste 7 milioane de romani care au depusi bani la pilonul II de pensii private. Daca nu ies in strada comunistii le vor cheltui banii lor pe proiecte fantasmagorice, cum ar fi pensii speciale , salarii uriasw pwnteu cei 1,5 milioane de bugetari. Si polonezii si ungurii au procedat la fel , apoi au renuntat. Comunistii vor banii celor peste 7 milioane de romani corizanti. Jos ciuma rosie !!!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger