AcasăNewsPSD ascunde mita electorala sub sutanele popilor

PSD ascunde mita electorala sub sutanele popilor

Liderul PNL Telorman Eugen Parvulescu suspecteaza Arhiepiscopia ca a batut palma cu PSD la aceste alegeri locale

Liberalii teleormaneni ii acuza pe pesedistii locali ca mituiesc electoratul cu tone de legume, impartite insa nu de ei ci de … preoti.

Liderul PNL Telorman Eugen Parvulescu suspecteaza Arhiepiscopia ca a batut palma cu PSD la aceste alegeri locale

Desi divinitatea nu are parti-pris-uri politice, realitatea a demonstrat ca multi preoti sunt vopsiti in culorile unui partid sau altul. De aceasta data, conform psnews.ro, preotul din satul Dracsenei (pastorit de un primar pesedist) este cel care a fost surprins fluierand in biserica, respectiv impartind gratuit localnicilor inscrisi pe listele electorale vreo trei tone de legume. Mai mult, legumele erau depozitate in viitoarea sectie de votare, probabil pentru ca in mintea oamenilor sa fie clara legatura: alimente gratuite – vot. Cum gestul nu se inscria in sfintele canoane, preotul din Dracsenei a fost lovit de ghinion: presa locala a prins de veste si a imortalizat stiva de legume cladita chiar langa cabinele de vot. Liberalii din Teleorman critica demersul si spun ca este vorba despre o actiune cu raza mare de actiune, in care este implicata si Arhiepiscopia, iar caracterul electoral este evident din moment ce vizate sunt localitatile conduse de primari PSD. ”Nu este singura localitate. Ieri am constatat si eu si am primit semnale din teritoriu, din judet, ca prin intermediul APIA, in legatura cu Arhiepiscopia, se impart alimente in judetul Teleorman: varza rosie, morcovi, cartofi si alte alimente care se pare ca au inscriptia de Uniunea Europeana. E o situatie foarte ciudata, in plina campanie electorala sa constatam ca se impart alimente”, a comentat liderul PNL local, Eugen Parvulescu, modul in care PSD incearca sa eludeze legea ascunzand mita electorala sub sutane.

author avatar
Simona Badulescu
188 afisari

1 COMENTARIU

  1. De acord cu suspiciunea, dar mi se pare putin fortata, preoti mai ales acum fac acte de binefacere din obiceiurile bisericesti. Dar ma intreb filmarile date acum citeva zile de la Ploiesti si alte localitati cind pungile cu PNL pe ele erau date in strada oamenilor ce probleme ridica de moralitate pt. acesti PNL+PDListi. USR-isti lui Soros fac concerte unde da bere gratis etc, poate sunt morale nu ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger