AcasăNewsPSD are dreptate: Iohannis e instigator

PSD are dreptate: Iohannis e instigator

Presedintele si-a aratat chipul. Sunt convins ca este vorba de o inregistrare, caci la Cotroceni nu este. Cred ca e la mare, la vila de la Neptun. Nu se deranjeaza el sa stea cu presa fata in fata si sa raspunda la intrebari. Si, apoi, cum sa raspunda la intrebarile incomode? Mai bine nu.

Iohannis a trecut la rolul de campanie, cu gesturi studiate si care, in sine, sunt mesaje pentru cine are ochi de privit mai atent. Ce a spus Iohannis? Ca PSD trebuie sa se dezica de Dragnea si de guvernul Dancila. Ca, daca nu se intampla asta, protestele vor continua. Deci, e limpede ce avea de transmis: continuati pana ii dam jos! Are voie un presedinte sa faca asta? Are, daca se numeste Iohannis. A fost o instigare pe fata? Eu zic ca da, cum se poate numi altfel? A incurajat „societatea civica” – nu stiu ce e asta, pentru ca in DEX nu apare – sa iasa cu toata suflarea la proteste, cu femei, cu copii. Sigur, ca in cazul in care un copil pateste ceva in urma interventiei jandarmilor, sa mai faca un scandal in registrul USR, #rezist sau PNL. Si oricum, trebuie sa retinem, protestul de duminica nu a fost o actiune planuita, ci a fost expresia nemultumirii oamenilor de haosul in care PSD arunca tara. Da, sa traiti! Parca imi si vad cunostintele plecate de 25 de ani pe trei continente ce nemultumite sunt de PSD. Ii doare la basca, Iohannis. Si de PSD, si de partea ta de Romanie pe care vrei sa o induiosezi. Dar cel mai tare ii doare de tine, Iohannis. La basca, intelegi? In tara unde sunt si in planurile lor nici macar nu existi. Au incetat de multa vreme sa mai viseze cu ochii deschisi la un discurs citit de pe prompter de un presedinte aflat in plina criza de disperare ca pierde totul.

author avatar
Valentin Boeru
3.295 afisari

9 COMENTARII

  1. Mutalakul gubernator politruk a incalcat Constitutia mult mai mult decat au incalcat-o toti predecesorii sai,fiind numit de stapanii coloniei inca rezista cu hashishtag in fata sau pe capsula.

  2. Numele meu este Johannis si fac și dreg cum vreau eu. Ar vrea el . Zi de zi. Dar,asa cum ați subliniat, începe să nu ne pese. Și tare mi-aș dori să nu ne pese tuturor de mesajele lui disperate, citite dintr-un anumit unghi de lemn.

  3. PARLAMENTUL ESTE O ADUNATURA DE PANARAME. ACTUALA CLASA POLITICA TREBUIE ARUNCATA LA GROAPA DE GUNOI A ISTORIEI. PENTRU A SALVA ROMANIA SUNT NECESARE ALEGERI ANTICIPATE PE RINCIPIILE MERITOCRATIEI, FARA DERBEDEI, GOLANI, RETARDATI, CURVE MASCULINE SI FEMININE, TICALOSI, SFERTODOCTI, CU MULTE TITLURI SI DIPLOME CUMPARATE LA COLTUL STRAZII. FARA PENALI, PUSCARIABILI SI INFRACTORI.

  4. Trebuie vitamina K daca iti lipseste mori ca sangele nu se coaguleaza vitalitatea dispare. Trebuie infuzie de vitamina in neam. Rog intelectual, preoti, artisti sa se ridice. Omul politic acum 100 de ani avea altte preocupari decat sa salte la putere si anume:facem un neam luptam cu viata pt limba si facem cea mai mare tara si o numim România Dodoloață (de la painea uriasa cat ?roata carului de 2 kg cu cartofi nebatuta din Fagarasi). Si ce credeti? Au facut-o!

    • Bine ca nu erau 3 huni, va dati seama ce scria ziarele? 3 unguri au fost batuti mar in ceas de centenar! Baciu unguran a cazut. In Romania nu se respecta minoritatile. 3 unguri au suferit batai. Romania se razbuna pe minoritati. Greguar Ecrivan spunea:Colohaust in piata. Gazele au dat cancer la unguri iar batele ia sculat din amorteala. Romania separatista. Romanii si-au uitat cel mai bun prieten. Ciobaniada a invins separatismul.Eram sa mor sufocat in taxi ? noroc ca unguru nu moare. Am avut 7 vieti. Jandarmii nu iubesc gulasul. S-a dat gaz antiungir care te scoate din tara. Jandarmii apareau si dispareau am vazut cu ochii mei jandarmi plutitori si gaze balistice. Am visat ca fug si dau cu oua. Romanii s-au purtat frateste au impartit bate. Una tie 2 tie 2 tie una tie.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger