Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » PSD acuza: Iohannis “blocheaza Romania”, ca Guvernul “sa nu faca investitii in autostrazi”

PSD acuza: Iohannis “blocheaza Romania”, ca Guvernul “sa nu faca investitii in autostrazi”

Autor:

Ca replica la recentele declaratii ale presedintelui, facute dupa ce in prima faza Viorica Dancila se adresase Curtii Constitutionale, acuzand amanarea in luarea unei decizii cu privire la propunerile de ministri trimise la Cotroceni, formatiunea lui Liviu Dragnea –  in cadrul careia premierul ocupa a doua functie in structura de conducere – invoca atat lipsa unei decizii cu privire la nominalizarile ministeriale, cat si “comportament lipsit de orice decenta si bun simt fata de doamna prim ministru”.

 

Pesedistii considera ca presedintele Iohannis nu ar avea argumente pentru amanarea numirii ministrilor la Dezvoltare si Transporturi si ca ar impiedica Executivul sa faca “investitii in autostrazi si dezvoltare locala”.

Redam in cele ce urmeaza, integral, comunicatul PSD:

psd 350x291 PSD acuza: Iohannis blocheaza Romania, ca Guvernul sa nu faca investitii in autostrazi“Partidul Social Democrat condamna decizia iresponsabila a presedintelui Iohannis de a bloca functionarea a doua ministere cheie ale Guvernului Romaniei. Lipsit de orice argument politic, legal sau constitutional, Iohannis se lasa manat de ranchiuna si obsesiile personale, aducand prejudicii statului roman pe care ar fi trebuit sa-l reprezinte.

Iohannis pur si simplu blocheaza Romania, astfel incat Guvernul PSD+ALDE sa nu faca investitii in autostrazi si dezvoltare locala.

Scandalurile si conflictele create de Iohannis sunt cu atat mai iresponsabile in contextul Anului Centenar si al apelurilor repetate din partea oficialilor europeni privind realizarea unui consens politic inainte ca Romania sa preia presedintia Consiliului Uniunii Europene.

Iohannis a manifestat astazi un comportament lipsit de orice decenta si bun simt fata de doamna prim ministru, in ciuda mesajului de pace politica pe care aceasta i l-a adresat in cadrul sedintei solemne organizata in Parlament cu ocazia Centenarului. Dincolo de functii, presedintele Iohannis ar fi trebuit sa dea dovada de buna crestere si politete fata de o doamna.

In aceste conditii, PSD va utiliza toate mijloacele legale si constitutionale pentru a debloca situatia creata de Iohannis si pentru a-l determina pe acesta sa respecte legile si Constitutia Romaniei.”    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!