AcasăNewsPRU isi face guvern pe barba lui Ponta

PRU isi face guvern pe barba lui Ponta

Victor Ponta nu indrazneste sa-si asume o aventura politica, dar asta nu-i impiedica pe prietenii sai din PRU sa defileze sub flamura fostului premier. De la care asteapta sa-i bage nu numai in Parlament, ci si in Palatul Victoria.

Desi cota PRU concureaza marja de eroare a sondajelor, membrii acestei formatiuni cred in steaua lor, motiv pentru care au si prezentat un viitor guvern compus de ei. Un guvern pentru sefia caruia l-au ”imprumutat” pe Ponta de la PSD. Conform listei viitorilor ministri sustinuti de PRU, Sebastian Ghita (”regele” contractelor cu statul incheiate in domeniul IT) figureaza ca titular la Ministerul Comunicatiilor si pentru Societatea Informationala. Veste care ii bucura fara indoiala pe angajatii si partenerii firmelor lui Ghita, dar lungeste de un cot fetele procurorilor care il ancheteaza pe politician. Iar pentru ca institutiile de forta sa se comporte a la Vlad Tepes, presedintele PRU Bogdan Diaconu s-a pus pe el insusi la MAI. Mai putin cunoscute marelui public desi apartin unor parlamentari, numele celorlalti ministri apartin, cu doar doua-trei exceptii, unor fosti pesedisti. Respectiv celor care, constatand ca vor ramane in afara listelor parlamentare ale PSD in acest an, au taiat-o la PRU.

Ponta se ia de cojocul ”strazii”

Fostul premier critica ”ura, agresivitatea, isteria, fanatismul si rautatea” care anima societatea civila. Impotriva politicienilor, evident. ”3 000 de oameni ies pe strada indemnati de aceiasi 100 care scriu pe siteurile Propagandei sau vorbesc la televiziunile (pline de datorii la Bugetul de Stat) controlate de Sistem. Cateva cozi de topor ale lui Soros (mai vechi sau mai noi) apar langa ei ca sa faca poze si sa isi asume roadele”, a reclamat Ponta, inspirat fiind de recentele manifestatii anti-Oprea.

author avatar
Simona Badulescu
196 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger