Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Protocolul de colaborare dintre SRI si Parchetul General, facut public

Protocolul de colaborare dintre SRI si Parchetul General, facut public

Autor:

Vineri in jurul pranzului, Serviciul Roman de Informatii a facut public protocolul incheiat, in 2009, intre Parchetul General, in fruntea caruia se afla actuala sefa a DNA-ului, Laura Codruta Kovesi, si SRI – condus la acea vreme de George Maior. 

 

sri 350x233 Protocolul de colaborare dintre SRI si Parchetul General, facut publicDocumentul declasificat a fost postat pe site-ul SRI si poate fi consultat AICI.

Acest “protocol de cooperare” contine 18 pagini, a fost aprobat – prin semnatura- de sefii de la acea vreme ai celor doua institutii – Kovesi si Maior – si are semnaturile procurorului Tiberiu Nitu, in calitatea sa de adjunct al procurorului general al Parchetului de pe langa Inalta Curte si generalului Florian Coldea, prim-adjunct al directorului SRI la vremea respectiva.


2 comentarii to Protocolul de colaborare dintre SRI si Parchetul General, facut public

  1. Vali

    Pe cand si protocolul cu cei de la Bruxelles ???? ca sunt destui
    care au dat dovada de asiduitate.

  2. DACIAN

    CAND SOCIETATEA CIVILA VA DISPUNE DE MEMBRI ELITISTI, CU DEMITATE SI CARACTER, PATRIOTI, DEVOTATI UNOR ACUZE NOMILE PANA LA SACRIFICIU , CU CERTIFICARE ORNISS PENTRU CONTROL GENERAL AL TUTUROR AUTORITATILOR SI INSTITUTIILOR STATULUI ATUNCI VA EXISTA SI ADEVAR IN INTERESUL GENERAL-NATIONAL PANA ATUNCI ASISTAM NUMAI LA TADARI SI TRADATORI …………


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!