AcasăNewsProtestul politistilor locali cu barbi albe, veniti in Piata Victoriei

Protestul politistilor locali cu barbi albe, veniti in Piata Victoriei

Au o singura doleanta, pe care au exemplificat-o cum au putut ei mai graitor, si anume purtand barbi albe, asemeni unor batranei.

E cazul mai multor polisiti locali iesiti, marti la amiaza, in Piata Victoriei, la un protest menit sa atraga atentia asupra unicei lor cereri – reducerea varstei de pensionare, asemeni celorlalte categorii de oameni ai legii, incadrati la conditii speciale de munca.

In zona din apropierea Guvernului au fost prezenti sute de politisti locali, atat din Bucuresti, cat si din provincie – de exemplu din Brasov, nemultumiti de faptul ca ar trebui sa munceasca pana la 65 de ani, pentru a putea atinge varsta de pensionare. Insa doar cativa dintre ei au ales sa poarte barbi, pentru a da de inteles cum vor arata unii dintre ei, iesind pe teren, chiar daca au trecut de 60 de ani si nu mai pot avea aceeasi mobilitate ca in tinerete.

Ar mai fi de mentionat ca o parte dintre protestatari au ajuns sa stea de vorba cu ministrul Muncii.

foto: captura Digi24

275 afisari

1 COMENTARIU

  1. Legea nr. 155/2010 Legea politiei locale-trebuie ABROGATA pentru a fi eliminate conflictele de competenta “si institutionale” existente intre politia comunitara-locala, (definita ca fiind un fel de struto -camila conceputa dupa imaginatia unor primari alesi pe mici si bere oferite alegatorilor in campania electorala, animata de ideile fanteziste ale unor fosti activisti P.C.R. care, in fapt, este folosita pentru intimidare, amenintare sau ca mijloc de estorcare a bugetelor locale si ale cetatenilor de ex. structurile politiolor comunitare sau locale au sedii in apartapentele sau vilele, detinute de unii „baieti destepti” pentru care se platesc din bani publici -bugetele locale- pentru chirii multe zeci de mii de euro pe luna) si cea nationala deoarece datele statistice arata ca in actualele conditii suntem statul cu cele mai multe forte de ordine publica, din U.E. raportate la nr. populatiei si cu rezultatele cele mai nesatisfacatoare in domeniu sigurantei cetateanului). Legea 155/2010 – Legea politiei locale – este un act normativ care a complicat si mai mult confuziile referitoare la competentele materiale si teritoriale existente in sistemul de ordine si siguranta publica. Aceasta prevede reglementari in contradictie cu prevederile Ordonantei Guvernului nr. 2/2001 din 12/07/2001 privind regimul juridic al contraventiilor actualizata. Legea in cauza a fost emanata din ambitii eschibitioniste ale unor fantezisti rataciti in politica romaneasca fie si pentru a-si satisface scopurile meschine (neligitime). Legea 155/2010 este o aberatie juridica deoarece ofera aceleasi competente judiciare detinute de politia statala (materiale dar si teritoriale) unor structuri fantomatice cu angajati ce nu au pregatirea juridica necesara iar cazierul unora este de neinchipuit. Aceasta lege dovedeste clar cata lipsa de rigoare si exigenta exista in procesul de elaborare a sistemului legislativ din Romania. IN CONCLUZIE SE IMPUNE DESFIINTAREA POLITIEI LOCALE daca RO se DORESTE A FI UN STAT CIVILIZAT MODERN.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger