Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Protestul magistratilor. Ce spun sefii DNA si DIICOT

Protestul magistratilor. Ce spun sefii DNA si DIICOT

Autor:

Demersul celor peste o suta de magistrati, care au protestat, in cursul zilei trecute, pe treptele Curtii de Apel Bucuresti a generat o reactie nu doar din partea procurorului general, ci si a sefei interimare a Directiei Nationale Anticoruptie.

 

jurma 2 350x230 Protestul magistratilor. Ce spun sefii DNA si DIICOT“Nu comentez daca este justificat sau nu, dar va spun ca si magistratii, ca orice cetatean, au dreptul de exprimare. (…) Important e ca magistratii sa isi faca datoria, sa isi indeplineasca misiunea pentru care au fost numiti si sa-si indeplineasca rolul in societate, iar pentru aceasta au nevoie de o legislatie care sa ii ajute”, considera Anca Jurma.

banilaaa 350x233 Protestul magistratilor. Ce spun sefii DNA si DIICOTDe asemenea, intrebat in aceasta privinta, luni, Felix Banila a raspuns scurt: “eu nu sunt activist”.

“Magistratii sunt obligati sa apere independenta justitiei ca pe o garantie pentru societate, fara de care aceasta nu ar putea exista ca o societate democratica, organizata pe principiile suprematiei dreptului”, transmisese, intre altele, in cursul zilei precedente si Augustin Lazar, intr-un mesaj postat pe Facebook.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!