AcasăNewsProtestul din Parlament ar putea aduce schimbari de reguli. Iordache: Este inadmisibil...

Protestul din Parlament ar putea aduce schimbari de reguli. Iordache: Este inadmisibil ceea ce s-a intamplat

Social-democratul care conduce Comisia speciala pentru modificarea legilor Justitiei spune ca situatia aparuta deunazi pe holurile cladirii ce adaposteste Legislativul – cand mai multe persoane au protestat vocal, dar si cu bannere pe care aveau trecute mesaje, chiar in timp ce premierul le prezenta alesilor  neamului stadiul pregatirilor pentru preluarea presedintiei Consiliului UE – va fi analizata in cursul acestei zile in Biroul Permanent.

„Am discutat de niste conditii normale de desfasurare a activitatii in Parlament (…) modul in care au protestat niste cetateni, modul in care s-a perturbat activitatea in Parlament este anormal”, a anuntat Iordache, la Digi 24. Social-democratul a anuntat ca „nu avem nimic cu protestele, cu cei care au o anumita pozitie fata un proiect de lege, de o anumita declaratie (…) dar este anormal ca, intr-un fel sau altul, sa blochezi activitatea in Parlament ca nu-si place tie”.

––––-

Situatia aparuta miercuri pe holurile Legislativului a fost analizata nu doar in spatiul public, ci si in sedinta de joi a Biroului Permanent reunit. Si se anunta schimbari la nivel de regulament.

Deputatul Florin Iordache considera ca „este inadmisibil ceea ce s-a intamplat in Parlament”, dand de inteles ca orice nemultumire poate fi transmisa prin dialog, drept urmare nu prin astfel de manifestari si anunta ca subiectul va fi discutat in Legislativ in cursul acestei zile.

[youtube]p6r0LCe3OMs[/youtube]

192 afisari

1 COMENTARIU

  1. Considerați că faptul că domnul Florin Iordache, împreună cu domnul Eugen Nicolicea, cu domnul Șerban Nicolae și cu alții,care nu au reușit să valorifice în legislație constatările și din decizia 405 din 2016 a CCR ,referitoare la abuzul în serviciu, a contribuit ,în vreun fel, probabil, și la acea decizie a instanțelor judecătorești referitoare la condamnarea domnului Liviu Dragnea și a celorlalte persoane din cauza respectivă aflată încă pe rolul instanțelor ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger