AcasăNewsProteste in centrul Bucurestiului: Masina in care se afla ministrul Culturii, VANDALIZATA!

Proteste in centrul Bucurestiului: Masina in care se afla ministrul Culturii, VANDALIZATA!

Acte de vandalism, joi seara, in centrul vechi al Capitalei. Masina ministrului Culturii, Daniel Barbu, a fost blocata de protestatari in centrul Bucurestiului, geamurile si luneta automobilului fiind sparte.

Potrivit rtv.net, mai multi protestatari au blocat masina in care se afla ministrul Culturii, Daniel Barbu, si au aruncat cu pietre, trei persoane fiind retinute si duse la sectia de politie, pentru audieri. Oamenii i-au cerut demnitarului demisia, acuzandu-l totodata pentru avizul dat proiectului Rosia Montana.

Totodata, manifestantii au lipit pe masina bancnote pe care era tiparit chipul ministrului.

“La solicitarea Politiei, jandarmii au intervenit pentru deblocarea masinii ministrului culturii. Politia urmeaza sa continue cercetarile in acest caz”, a declarat Irina Dragan, purtatorul de cuvant al Jandarmeriei.

Dupa incident, premierul Victor Ponta a declarat ca a vorbit cu ministrul Culturii, Daniel Barbu, precizand ca acesta nu a fost ranit.

Ministrul Daniel Barbu a participat, joi seara, la evenimentul „Cafeneaua critica”, de la ora 19.00, in Club A, dezbaterea fiind intrerupta de manifestanti, acestia aruncand cu bancnote false in demnitar, hiduindu-l si intrebandu-l “Cati bani ti-ai luat?” si cerandu-i demisia.

Daniel Barbu a mai fost protagonistul unui incident la mijlocul lunii septembrie, la Cluj, cand mai multe persoane l-au asteptat pe trotuarul din fata Prefecturii si au aruncat cu rosii spre el.

author avatar
Alina Costache
278 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger