AcasăNewsProtestatarul care a furat o arma s-a distrat tragand doua gloante

Protestatarul care a furat o arma s-a distrat tragand doua gloante

Politia Capitalei anunta, la inceputul saptamanii, ca a fost recuperat pistolul Carpati sustras in 10 august de la femeia jandarm batuta in timpul protestului. Autoritatile au sustinut, ieri, ca barbatul care a fost arestat pentru furtul pistolului a declarat ca a tras, de divertisment, doua focuri de arma. Potrivit reprezentantilor Politiei, arma a fost gasita in zona localitatii Petrachioaia din judetul Ilfov dupa ce hotul a spus adevarul.

Purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, Diana Sarca, a explicat ca barbatul retinut de politisti pentru ca a furat arma jandarmeritei la miting este cel care, in cele din urma i-a condus pe politisti la locul unde o ascunsese.Barbatul a recnuoscut si a indicat exact locul unde a ingropat arma. Totodata, acesta a declarat, senin, ca s-a jucat cu arma furata si ca  a tras doua focuri cu pistolul Carpati, pe un teren viran, sa ”se distreze”.

”Inculpatul i-a condus pe anchetatori la locul unde a fost ingropata arma. Arma a fost ingropata acolo inca de sambata. Oamenii legii au fost socati cand tanarul le-a indicat exact unde a ingropat arma, la radacina unui pom, si a spus fara remuscari: ”am tras si eu doua focuri”.

Barbatul care a furat pistolul femeii jandarm agresate in Piata Victoriei a fost arestat preventiv, in 14 august, pentru nerespectarea regimului armelor si munitiilor si tulburarea ordinii si linistii publice. Magistratii Judecatoriei Sectorului 1 au emis mandat de arestare preventiva pentru 30 de zile pe numele barbatului.

La protestul diasporei din 10 august, in jurul orei 23.00, o femeie jandarm a fost batuta de persoane violente aflate in Piata Victoriei, printre manifestanti, fiind salvata de protestatari. In timpul agresiunii, arma femeii a fost sustrasa.

author avatar
Ramona Feraru
452 afisari

1 COMENTARIU

  1. Multi nebuni,dupa ce au vazut aceasta poza,au afirmat ca nu era pistoletul Carpati de 6,75mm calibru,ca in poaza apare ceva mai mare,nestiind ca zevzecul talharise jandarmerita de pistolet cu toc cu tot.Speram ca talharul sa arate mai talhar,insa m-a dezamagit cu musculatura lui flescaita,se vede ca nu a muncit,nu va munci si nici sport nu face,insa va taia cainilor frunza mult si bine.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger