AcasăNewsProtestatar gol-golut fix in centrul Capitalei, la Teatrul National- VEZI FOTO INCENDIARE!

Protestatar gol-golut fix in centrul Capitalei, la Teatrul National- VEZI FOTO INCENDIARE!

(foto: Diana Stoica)

Un tanar student in anul 5 la Arhitectura a facut spectacol luni in amiaza mare, in centrul Capitalei. Barbatul a stat gol-golut doua ore cocotat pe o macara de langa Teatrul National. N-a avut probleme sa isi arate barbatia, daca a fost pentru o cauza nobila – salvarea Planetei de atata poluare de la masini!

(foto: Diana Stoica)

Cu parul zburlit si fara pic de textila care sa-i acopere, cat de cat partile esentiale, tanarul s-a ucat pe o macara de langa TNB si si-a strigat nemultumirile. Doua ore, timp in care privitorii s-au adunat ca la urs sa nu piarda vreo miscare indrazneata, tanarul s-a tot balanganit si a spus ca nu coboara de acolo. Aveasi un banner cu un mesaj graitor: „Inapoi la origini. Stop masinilor. Liber pentru natura copii, animale!”

In cele din urma s-a lasat convins sa revina cu picioarele pe pamant. In urma lui, cei care s-au nimerit sa iasa luni dupa-amiaza la plimbare prin centrul Capitalei au ramas cu o amintire… de neuitat. Daca nu ati avut drum pe la TNB sa-l vedeti pe tanarul gol-golut, nu trebuie sa ratati GALERIA FOTO INCENDIARA!

[nggallery id=229]

author avatar
National
766 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger