Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Protest tacut al magistratilor. Au iesit pe scarile Curtii de Apel Bucuresti

Protest tacut al magistratilor. Au iesit pe scarile Curtii de Apel Bucuresti

Autor:

Cateva sute de magistrati – judecatori si procurori deopotriva- au iesit in aceasta dupa-amiaza pe scarile din fata cladirii ce adaposteste Curtea de Apel Bucuresti.

 

prot 1 350x128 Protest tacut al magistratilor. Au iesit pe scarile Curtii de Apel BucurestiEste vorba despre un demers menit a atrage atentia asupra modificarilor ce se doresc a fi aduse legilor Justitiei. A fost un demers in liniste. In care nu s-a dat glas nemultumirilor, ci au fost tinute, in chip de rezolutie, foi albe A4, cu mesaje din care sa reiasa juramantul pe care l-au depus cand au inceput sa practice aceasta profesie.

Un demers similar au facut si mai multi magistrati din Cluj, dar si din Constanta, Galati si Brasov.

De altfel, la aceste anuntate intentii de manifestari facuse referire, in cursul zilei, sefa CSM-ului, intr-o scrisoare adresata sefului Comisiei speciale parlamentare pe legile Justitiei, Florin Iordache. DETALII AICI.

sursa foto: captura video Antena3


1 Comentariu la Protest tacut al magistratilor. Au iesit pe scarile Curtii de Apel Bucuresti

  1. Sfîntul Prooroc Ilie Tișbitul

    JUSTIȚIA 8 DUMNEZEU 8; JUSTIȚIE 14 MARIA 14; Justiția 12 HRISTOS 12; JUSTIȚIA 8/13 TIȘBITUL 8/13; JU.STIȚI.A. JU-Judecata, STIȚI-Tișbitul, A-Alb. Judecata albă a Lui Hristos și Tișbitul. Acestea sînt numerele literelor si laturilor numelor divine împreună cu definiția, prin care a fost creată Instituția Statului, JUSTIȚIA.


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 24-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!