AcasăNewsProtest tacut al magistratilor. Au iesit pe scarile Curtii de Apel Bucuresti

Protest tacut al magistratilor. Au iesit pe scarile Curtii de Apel Bucuresti

Cateva sute de magistrati – judecatori si procurori deopotriva- au iesit in aceasta dupa-amiaza pe scarile din fata cladirii ce adaposteste Curtea de Apel Bucuresti.

Este vorba despre un demers menit a atrage atentia asupra modificarilor ce se doresc a fi aduse legilor Justitiei. A fost un demers in liniste. In care nu s-a dat glas nemultumirilor, ci au fost tinute, in chip de rezolutie, foi albe A4, cu mesaje din care sa reiasa juramantul pe care l-au depus cand au inceput sa practice aceasta profesie.

Un demers similar au facut si mai multi magistrati din Cluj, dar si din Constanta, Galati si Brasov.

De altfel, la aceste anuntate intentii de manifestari facuse referire, in cursul zilei, sefa CSM-ului, intr-o scrisoare adresata sefului Comisiei speciale parlamentare pe legile Justitiei, Florin Iordache. DETALII AICI.

sursa foto: captura video Antena3

188 afisari

1 COMENTARIU

  1. JUSTIȚIA 8 DUMNEZEU 8; JUSTIȚIE 14 MARIA 14; Justiția 12 HRISTOS 12; JUSTIȚIA 8/13 TIȘBITUL 8/13; JU.STIȚI.A. JU-Judecata, STIȚI-Tișbitul, A-Alb. Judecata albă a Lui Hristos și Tișbitul. Acestea sînt numerele literelor si laturilor numelor divine împreună cu definiția, prin care a fost creată Instituția Statului, JUSTIȚIA.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger