AcasăNewsProtest spontan la Finante. Seful ANAF le cere angajatilor sa reia lucrul

Protest spontan la Finante. Seful ANAF le cere angajatilor sa reia lucrul

Bogdan Stan se ţine de planul de acţiune

Nemultumirile liderilor de sindicat, pe fondul protestului spontan aparut luni dimineata, caruia s-au raliat mai multi angajati ai Ministerului Finantelor, printre ei si ai Fiscului, au ajuns la urechile presedintelui ANAF.

Totul, dupa ce Bogdan Nicolae Stan a discutat deja cu reprezentantii sindicalistilor.

Miscarea de protest – urmata de un mars catre sediul Ministerului Finantelor – a aparut pe marginea unor nemultumiri provocate de proiectul Legii salarizarii bugetarilor, mai exact de riscul ca unii salariati din cadrul Ministerului s-ar putea alege cu lefuri scazute. Lucru confirmat si de catre seful Fiscului. „Nemultumirile sindicatelor sunt legate de legea salarizarii. Am avut deja discutii cu liderii de sindicat. Le-am ascultat revendicarile. Am depus la Guvern propunerile de modificare a legii, in sensul eliminarii discrepantelor si al mentinerii sporului de 15%. In mod onest si deschis suntem in dialog permanent cu acestia”, a precizat Stan, intr-un comunicat.

De altfel, seful Fiscului are si un mesaj pentru protestatari. „Le solicit si pe aceasta cale sa isi reia lucrul si ii asigur ca in calitatea mea de presedinte voi face demersurile necesare pentru ca nemultumirile lor sa fie auzite si sa gasim solutii in vederea bunei functionari a activitatii institutiei”, a punctat Bogdan Stan.

foto: Facebook

312 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger