AcasăNewsProtest extrem in Romania: "Spiderman in chiloti" a rupt cablurile de pe...

Protest extrem in Romania: „Spiderman in chiloti” a rupt cablurile de pe stalp! (VIDEO)

Un barbat de 47 de ani, din Barlad, a devenit „personajul zilei”, dupa ce s-a apucat sa protesteze pe un stalp de inalta tensiune.

Mihai Geman, cunoscut cu afectiuni psihice, a stat cinci ore pe stalpul de inalte tensiune si a smuls mai multe cabluri, lasandu-si vecinii fara curent electric, internet si cablu tv. De altfel, pentru a evita ca barbatul sa se curenteze, reprezentantii fortelor de ordine au intrerupt curentul electric in zona.

Barbatul nu protesta cu un anumit scop ci doar a avut un acces de furie pentru a fi bagat in seama. De altfel, vrn.ro anunta ca vecinii sunt disperati din cauza comportamentului avut de Mihai Geman. „Si-a cules strugurii si i-a aruncat la gunoi. A spart caseta de gaz metan. S-a urcat pe casa si a inceput sa arunce cu ciocane dupa oameni. A facut puscarie pentru ca a batut un politist” a declarat unul dintre vecinii lui Geman.

Interesant este ca, la un moment dat, Geman a dat semne ca vrea sa coboare. Doi politisti au sarit pe el, dar nu au apucat decat sa-i ia pantalonii. Barbatul a revenit in varful stalpului, desi era doar in chiloti. Incidentul a produs si amuzamentul oamenilor, individul fiind poreclit „Spiderman in chiloti”.

In cele din urma, Mihai Geman a fost retinut si transportat la Spitalul Barlad, unde a fost supus unei expertize psihiatrice. Sursa amintita precizeaza ca Mihai Geman a devenit „spaima cartierului” in 2011, dupa ce parintii lui au murit intr-un accident de circulatie, iar fratii lui au plecat la munca in straintate.

sursa foto: vrn.ro

[youtube]We1COWK2cJU[/youtube]

author avatar
Cristi Ionita
1.004 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger