AcasăNewsProtest de proportii: Sute de profesori si elevi si-au strigat nemultumirile in...

Protest de proportii: Sute de profesori si elevi si-au strigat nemultumirile in curtea unui liceu din Pitesti!

Cateva sute de elevi si cadre didactice, deopotriva, au iesit din salile de curs, vineri, pentru a-si manifesta nemultumirea fara de ideea comasarii cu o alta unitate scolara din oras.

Avand in mana diverse foi pe care au trecut, negru pe alb, faptul ca vor sa ramana in incinta cladirii liceului in care invata, respectiv predau la acest moment, scolarii si dascalii de la Colegiul „Constantin Nenitescu” si-au strigat cat se poate de hotarat nemultumirea fata de propunerea ca, incepand cu anul urmator, sa fie stramutati in cladirea unui alt liceu din Pitesti.

Elevii spun ca se simt nedreptatiti de faptul ca unitatea scolara unde ar urma sa fie mutati nu ar avea nici macar un laborator de chimie, spatiu esential pentru desfasurarea activitatilor practice, specifice unui liceu cu un astfel de profil. La randul lor, profesorii de la „Nenitescu” spun ca demersul li se pare o lipsa de respect la adresa lor.

Ramane de vazut daca autoritatile vor renunta la ideea de a comasa cele doua unitati scolare, iar elevii si dascalii de la Colegiul „Nenitescu” vor ramane in cladirea in care invata in prezent mai ales ca, acestia din urma spun ca nu vor renunta la a organiza astfel de proteste spontane, pana nu vor avea siguranta ca masura este abrogata.

727 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger