AcasăNewsProtest de amploare in Piata Victoriei. Revolutionarii au iesit in strada!

Protest de amploare in Piata Victoriei. Revolutionarii au iesit in strada!

Circa o mie de persoane au luat cu asalt, luni, Piata Victoriei din Bucuresti, protestand impotriva Guvernului si a premierului Victor Ponta.

Este vorba de grupuri de revolutionari care isi manifesta nemultumirea fata de Ordonanta de Urgenta prin care sunt obligati sa obtina noi certificate care sa ateste ca au avut un rol determinant la Revolutia din 1989.

Revolutionarii sustin ca nu exista Revolutie daca nu se implicau ei si ii solicita premierului Victor Ponta sa retraga Ordonanta de Urgenta amintita.

De asemenea, protestatarii ameninta ca vor intra in greva foamei in cazul in care guvernantii nu vor lua in seama actiunile lor de protest.

Revolutionarii doreau, initial, modificarea Ordonantei, dar acum sustin ca vor retragerea ei dupa ce Victor Ciorbea, Avocatul Poporului, le-a confirmat ca exista posibilitatea ca o Ordonanta sa fie retrasa de cel care a emis-o.

Liviu Pop, ministrul delegat pentru Dialog Social, a recunoscut ca Ordonanta contine aberatii si erori materiale si a precizat ca va solicita eliminarea acestor prevederi din actul normativ.

author avatar
Cristi Ionita
269 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger