Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Prostitutia este obligatorie in lumea modellingului!

Prostitutia este obligatorie in lumea modellingului!

Autor:

Un manechin de origine austriaca zguduie lumea internationala a modei dezvaluind ca sexul cu clientii agentiilor de modelling este ceva obisnuit. Doar remuneratia difera…

 

jazz 435x500 Prostitutia este obligatorie in lumea modellingului!La numai 20 de ani, Jazz Egger este un model destul de apreciat pe piata internationala. Ea a castigat Next Top Model din Austria, lucreaza in industrie de la 13 ani si a fost semifinalista la Elite Look Models. Tot ea face declaratii fulminante spunand ca lumea modei este dublata de una mult mai intunecata unde prostitutia prospera ca la ea acasa.  Chiar ei i s-a propus o intalnire de una, cel mult doua ore, cu un personaj al carui nume nu poate fi dezvaluit, actor de felul lui, de la care ar fi incasat 2.000 de lire sterline. Oferta, ca multe altele, i-a venit prin agentul sau. Tot ea spune ca exista fete care merg des la Cannes pentru partide de cate 25.000 de dolari sau euro. Jazz mai explica si ca exista clienti atat de bogati si de discreti incat ofera unor supermodele si 2 milioane de dolari pentru o noapte de placeri. Ea a dat publicitatii si mesaje care atesta ofertele pe care le-a primit. Cica nu exista agentie de moda care sa nu aiba in portofoliu asemenea clienti. Cei mai multi dintre acestia prefera aventurile pe iahturi de lux si cer discretie absoluta. Cand a replicat ca ea este manechin si nu escorta, agentul in cauza a ramas uimit si a spus: „dar e cel mai natural lucru din industrie, toata lumea o face. De ce sa te culci degeaba cu 100 de insi, in loc sa faci bani buni?”.

mesaj sex 281x500 Prostitutia este obligatorie in lumea modellingului!mesaje 1 Prostitutia este obligatorie in lumea modellingului!jazz 1 439x500 Prostitutia este obligatorie in lumea modellingului!
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 26-05-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!