AcasăNewsProstia nu-i nici de stanga si nici de dreapta

Prostia nu-i nici de stanga si nici de dreapta

Penelista Mara Mares, anti-model de politician de tanara generatie

Sefa tinerilor liberali, Mara Mares, a reusit sa jigneasca dintr-un foc electoratul cu varste cuprinse intre 27 si 52 de ani, respectiv pe romanii nascuti intre anii 1967 si 1990 si cunoscuti drept ”decretei”.

Penelista Mara Mares anti model de politician de tanara generatie

Generatia ”decreteilor”, care numara mai mult de doua milioane de persoane, ”nu e funny” in opinia distinsei liberale Mara Mares. O tinara de 26 de ani scolita in Anglia si pe care conducerea penelista a insistat (a se citi: a tras toate sforile) pentru a o propti in fruntea Organizatiei de Tineret a PNL si a-i oferi un fotoliu caldut in Parlament. Nu pentru Oxfordul pe care l-a batut duduca Mara in timpul liceului ci pentru a satisface orgoliul tatalui Ioan Mares – regele cartofilor in Fagaras. Ajunsa mare politician, Mara nu a adus in aproape doi ani niciun plus partidului, dar a lovit, cu o singura postare cretina, exact grupa de varsta din care iti racoleaza electorat PNL-ul. Ba si generatia care, prcatic, a facut Revolutia! O ”reusita” de care politicienii vechi si expirati nu sunt capabili, ce-i drept.

Tanara generatie o zbarceste si la PSD    

Pesedistul Liviu Plesoianu nu a vrut sa lase prospaturile liberale sa se faca singure de ras ci s-a bagat si el in seama. Socat, vezi Doamne, de afrontul adus, ”decreteilor”, Plesoianu a lansat grabnic o scrisoare deschisa in care o mustra pe Mara Mares pentru jignirile proferate la adresa ”bosorogilor aia fara dinti” care gateau la 1 noaptea pentru ea sau pentru parintii ei ”intr-o vreme cand gazele ajungeau in bucatariile familiilor de romani doar dupa acea ora”. Lasand la o parte stilul lacrimogen, bine ar fi fost ca Plesoianu sa faca niste socoteli inainte de a-i jigni el insusi  pe ”decretei”. Care, desi au varste cuprinse intre 27 si 52 de ani, s-au trezit inclusi in categoria ”bosorogilor fara dinti”. In plus, cum ”decreteii” aveau intre 0 si 32 de ani la Revolutie, este discutabila si cifra celor care gateau la 1 noaptea pentru copii. Pe scurt spus, indiferent ca e de dreapta sau de stanga, bine ar fi ca tanara generatie de politicieni sa puna mana pe carti, istorie si statistici inainte de a se inflama si a-si da cu parerea.

author avatar
Simona Badulescu
1.571 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger