Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Prostia nu-i nici de stanga si nici de dreapta

Prostia nu-i nici de stanga si nici de dreapta

Autor:

Sefa tinerilor liberali, Mara Mares, a reusit sa jigneasca dintr-un foc electoratul cu varste cuprinse intre 27 si 52 de ani, respectiv pe romanii nascuti intre anii 1967 si 1990 si cunoscuti drept ”decretei”.

 

mara mares Prostia nu i nici de stanga si nici de dreapta

Penelista Mara Mares, anti-model de politician de tanara generatie

Generatia ”decreteilor”, care numara mai mult de doua milioane de persoane, ”nu e funny” in opinia distinsei liberale Mara Mares. O tinara de 26 de ani scolita in Anglia si pe care conducerea penelista a insistat (a se citi: a tras toate sforile) pentru a o propti in fruntea Organizatiei de Tineret a PNL si a-i oferi un fotoliu caldut in Parlament. Nu pentru Oxfordul pe care l-a batut duduca Mara in timpul liceului ci pentru a satisface orgoliul tatalui Ioan Mares – regele cartofilor in Fagaras. Ajunsa mare politician, Mara nu a adus in aproape doi ani niciun plus partidului, dar a lovit, cu o singura postare cretina, exact grupa de varsta din care iti racoleaza electorat PNL-ul. Ba si generatia care, prcatic, a facut Revolutia! O ”reusita” de care politicienii vechi si expirati nu sunt capabili, ce-i drept.

Tanara generatie o zbarceste si la PSD    

Pesedistul Liviu Plesoianu nu a vrut sa lase prospaturile liberale sa se faca singure de ras ci s-a bagat si el in seama. Socat, vezi Doamne, de afrontul adus, ”decreteilor”, Plesoianu a lansat grabnic o scrisoare deschisa in care o mustra pe Mara Mares pentru jignirile proferate la adresa ”bosorogilor aia fara dinti” care gateau la 1 noaptea pentru ea sau pentru parintii ei ”intr-o vreme cand gazele ajungeau in bucatariile familiilor de romani doar dupa acea ora”. Lasand la o parte stilul lacrimogen, bine ar fi fost ca Plesoianu sa faca niste socoteli inainte de a-i jigni el insusi  pe ”decretei”. Care, desi au varste cuprinse intre 27 si 52 de ani, s-au trezit inclusi in categoria ”bosorogilor fara dinti”. In plus, cum ”decreteii” aveau intre 0 si 32 de ani la Revolutie, este discutabila si cifra celor care gateau la 1 noaptea pentru copii. Pe scurt spus, indiferent ca e de dreapta sau de stanga, bine ar fi ca tanara generatie de politicieni sa puna mana pe carti, istorie si statistici inainte de a se inflama si a-si da cu parerea.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 17-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!