AcasăNewsPropunerea de revocare a sefei DNA, urmata de cereri de demisie si...

Propunerea de revocare a sefei DNA, urmata de cereri de demisie si proteste

Anuntul facut seara trecuta de ministrul Justitiei – cel privind declaransarea procedurilor de revocare a procurorului-sef al DNA- a generat reactii atat la Cotroceni si in randul partidelor, la varful Ministerului Public, cat si in strada.

Prin intermediul retelelor de socializare, reprezentanti ai partidelor de opozitie au criticat decizia oficialului guvernamental din fruntea Ministerului Justitiei. Prim-vicepresedintele PNL, Raluca Turcan, a postat un mesaj in care il critica in termeni duri pe Toader, pe care il vrea plecat din Executiv. “Tudorel Toader, demisia!! Sunteti, domnule Toader, o rusine pentru Romania! O tara intreaga a vazut ca nu sunteti altceva decat avocatul pledant al penalilor! Inselati asteptarile oamenilor cinstiti si incalcati angajamentele internationale ale Romaniei”, a transmis, printre altele, reprezentanta PNL.

Demisia lui Toader au cerut-o si cei de la USR. “Uniunea Salvati Romania condamna ferm decizia politica luata astazi (joi-n.n) de ministrul Justitei, Tudorel Toader, de a propune revocarea procurorului-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, si cere demisia imediata a ministrului Justitiei. De aproximativ 1 an de zile ministrul Justitiei, Tudorel Toader, tot incearca sa amane aceasta decizie pe care i-o cer mai marii PSD, oamenii care i-au dat portofoliul Justitiei pe mana, cu scopul clar de a-i scapa de amenintarea dosarelor pe care le au in instanta si nu pentru a administra corect regulile dupa care functioneaza sistemul judiciar”, se mentioneaza, intre altele, in mesajul facut public, seara trecuta, dinspre USR.

Totodata, ca reactie a anuntului lui Toader, atat in Piata Victoriei, in fata Guvernului, cat si in marile orase – Sibiu, Cluj sau Iasi – au fost proteste. Sute de persoane au iesit in strada, cu steaguri, pancarte si transmitand mesaje de sustinere a DNA-ului si a procurorului-sef si impotriva PSD-ului, unii cerand chiar demisia ministrului Justitiei.

521 afisari

3 COMENTARII

  1. Ce poate sa spuna arhitecta chiorului a acestui trinom tacticizat? Sa moara ca liberalii in parnaie nevrand sa renunte la Rege la Basarabia la Dumnezeu. Cucoana e judecator pt fiecare virgula are cel putin 5 dovezi in litera dar mai ales in spirit. In + e tehnocrat ca Ciolos.

  2. Situatia este foarte clara, in alb si negru, fara nuante intermediare: PENALII si IUBITORII de PENALI sunt contra DNA si pentru Dragnea Penalul, Tariceanu Penalul, etc, iar cei care vor dreptate si adevar sunt pentru DNA si contra PENALILOR sus-amintiti, alaturi de care intra si Aparatorul Analfabet al Penalilor Rudotel Toader.Dar DNA nu este al PENALILOR ci a Poporului roman, asa ca ponderea celor cinstiti si care vor adevar si dreptate este mult mai mare decat a celor certati cu legea.Asadar, nu mor caii cand vor JAVRELE PENALE !

    • Deci e profesor doctor renumit si la Veneția nu a plagiat ca altele, chiar e pt dreptate din cauza asta e si asa de sigur iar restu ca potarnichile, speriate. Vine un moment a veacurilor cand adevarul se ridica ca uleiul la suprafata, asa pur si simplu.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger