Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Propunerea de revocare a procurorului general Lazar, aviz negativ in CSM

Propunerea de revocare a procurorului general Lazar, aviz negativ in CSM

Autor:

Dupa ce au ascultat atat punctul de vedere al ministrului Justitiei – cel care a propus, luna trecuta, revocarea lui Augustin Lazar -, cat si pe cel al procurorului general, reprezentantii Sectiei pentru procurori de la Consiliul Superior al Magistraturii au decis, prin vot, asupra avizului consultativ asteptat de la CSM.

 

CSM 720x405 Propunerea de revocare a procurorului general Lazar, aviz negativ in CSMUlterior s-a aflat ca, Sectia in cauza “a avizat negativ solicitarea ministrului justitiei privind revocarea din functia de procuror general al Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie a domnului Augustin Lazar”. Si ca a fost o hotarare luata cu majoritate de voturi, unicul care a votat in favoarea avizului fiind ministrul insusi.

Pasul urmator este redactarea motivarii hotararii Sectiei pentru procurori si trimiterea ei catre Ministerul Justitiei. Amintim ca decizia in cazul cererii de revocare a lui Augustin Lazar din functia de procuror general o va lua presedintele Iohannis.


2 comentarii to Propunerea de revocare a procurorului general Lazar, aviz negativ in CSM

  1. Camil

    Ce sa-l intereseze pe Tudorel avizul negativ al CSM? El merge mai departe cu aberatia lui de raport pana cand presedintele i-o va arunca la cosul de gunoi

  2. Andrei

    Raport de revocare plin de minciuni, material de hartie igienica la buda


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 25-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!