Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Propunere-soc! Sterilizarea persoanelor care cer ajutoare sociale

Propunere-soc! Sterilizarea persoanelor care cer ajutoare sociale

Autor:

Ben Bradley, vicepresedinte al Partidului Conservator (Tory), a scris pe blogul sau ca ar trebui ca persoanele din Marea Britanie care cer ajutoare sociale ar trebui sterilizate.

 

Ben Bradley 720x480 Propunere soc! Sterilizarea persoanelor care cer ajutoare sociale

Mandatory Credit: Photo by Fabio De Paola/REX/Shutterstock (8863450f) Ben Bradley MP Ben Bradley Conservative MP, Mansfield, UK – 31 May 2017 Conservative Member of Parliament for Mansfield Ben Bradley in the party campaign office in Mansfield Town Square

„Vasectomiile sunt gratis”, a scris Bradley, „familiile care nu au lucrat nici macar o zi in viata lor, dar fac 4-5 copii, in vreme ce restul avem 1 sau 2 ne vor face sa ne inecam intr-o mare de someri pe care va trebui sa-i tinem in spate!” Politicianul a cerut ca beneficiile sociale acordate de guvernul de la Londra sa fie limitate la 500 de lire pe saptamana, indiferent de numarul de copii. „E oribil ca sunt familii care castiga mult peste salariul mediu sau chiar peste un salariu bun doar pentru ca au 10 copii. Imi pare rau, dar cati copii ai, e o alegere. Nu ti-i permiti, nu-i fa!” Ulterior,  Bradley a preferat sa-si stearga blogul, consbradders32, apoi a prezentat oficial scuze, spunand ca e vorba de un articol mai vechi si ca intre timp „s-a maturizat si a realizat ca un astfel de limbaj e nepotrivit!”

Bradley, ales in 2017 in Camera Comunelor in circumscriptia Mansfield, este una dintre vedetele Partidului Conservator iar premierul THeresa May l-a numit acum cateva zile vicepresedinte pentru tineret. El a fost insarcinat cu imbunatatirea imaginii partidului de guvernamant in randul tinerilor.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!