AcasăNewsProprietara Grand Hotel din Cannes, vie si nevatamata

Proprietara Grand Hotel din Cannes, vie si nevatamata

Rapita luni, in plina strada la Nisa, Jacqueline Veyrac (76 de ani) a fost gasita in viata, in portbagajul unei masini. Anchetatorii incearca sa faca lumina in acest misterios caz, in care nu a existat vreo cerere de rascumparare.

Conflictul familial, pe fondul disputei cu privire la mostenirea Jacquelinei Veyrac, este principala pista a anchetatorilor

Septuagenara a fost gasita in zona Nice Ouest, miercuri, de un trecator care era intrigat de numarul de inmatriculare al vehicului ( o utilitara Renault ) in care femeia a fost depusa legata de maini si picioare. In timp ce procurorul Republicii din Nisa, Jean-Michel Prêtre, a refuzat sa ofere detalii cu privire la acest misterios caz, presa franceza, citand surse politienesti, a informat ca deja sapte persoane au fost retinute. Aceleasi surse au afirmat ca Jacqueline Veyrac fusese minutios filata de rapitori, inainte ca acestia sa treaca la actiune. Printre persoanele retinute figureaza si un paparazzi bine cunoscut in regiune, poreclit ”Tintin”. Barbatul, in varsta de 40 de ani, este suspectat ca a participat la supravegherea milionarei, inaintea rapirii. Jean-Michel Prêtre a evocat ”o ancheta completa, exceptionala, misterioasa, cu multe interferente”. Deja au fost lansate ipoteze potivit carora rapirea femeii ar putea fi legata de vanzarea unei parti din imensul patrimoniu detinut de Jacqueline Veyrac. De partea sa, presa evoca vanzarea Grand Hotel. In ziua rapirii, Jacqueline Veyrac planificase o importanta intalnire de afaceri cu privire la aceasta tranzactie, cu un ”mare grup hotelier”. Iar, potrivit anchetatorilor, rapitorii au dorit sa impiedice intrevederea.

author avatar
Tudor Borcea
111 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger