AcasăNewsPromisiunea CFR: De la Bucuresti la Constanta, in doua ore. Cu Trenurile...

Promisiunea CFR: De la Bucuresti la Constanta, in doua ore. Cu Trenurile Litoral!

Cum mai sunt doar cateva zile pana la startul oficial al sezonului estival din acest an, viitorii turisti care au in plan ca, de la 1 mai incepand, sa ajunga la malul Marii Negre folosind garniturile CFR primesc o veste pe care o asteptau de multa vreme!

Mai exact, CFR Calatori anunta ca lanseaza Trenurile Litoral care vor lega Capitala de statiunile de la mare, parcurgand direct aceasta distanta, drept urmare distanta pana la Constanta ar urma sa fie parcursa in doar doua ore!

Asadar, cu o viteza de 160 km/h si fara opriri pe parcurs, cum se intampla pana acum, calatorii vor putea ajunge, cu gasca de prieteni, bagaje si toata buna dispozitie necesara unei vacante perfecte, in doar 120 de minute din Bucuresti in principalul oras al judetului aflat la malul Marii Negre.

Lista Trenurilor Litoral include, conform precizarilor CFR, urmatoarele garnituri:

Tren Litoral IR 1581 Bucuresti Nord (pl. 07.30) – Constanta (sos. 09.30)

Tren Litoral IR 1582 Constanta (pl. 13.00) – Bucuresti Nord (sos. 15.01)

Tren Litoral IR 1587 Bucuresti Nord (pl. 16.00 ) – Constanta (sos. 18.00)

Tren Litoral IR 1588 Constanta (pl. 19.00) – Bucuresti Nord (sos. 21.01)

De asemenea, un alt amanunt important este acela ca pretul unui bilet la un astfel de tren InterRegio, pe ruta Bucuresti-Constanta, este de 62 de lei – pret intreg, 46,75 de lei – pret redus pentru elevi si studenti si 33 de lei pentru pensionari.

Nu in ultimul rand, CFR Calatori le aminteste celor care vor sa ajunga pe litoral pe durata minivacantei de la inceputul lunii viitoare ca, in perioada 29 aprilie – 4 mai 2015, vor fi circula suplimentar 20 trenuri InterRegio si Regio, care le vor permite turistilor din toate regiunile tarii sa ajunga pe litoral.

sursa foto: lideruldeopinie.ro

author avatar
Cristina Stefan
512 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger