AcasăNews"Promenada Mall", inaugurare cu mare pompa si cu var pe jos!

„Promenada Mall”, inaugurare cu mare pompa si cu var pe jos!

Miercuri 16 octombrie a avut loc inaugurarea (pentru presa) a celui mai nou centrul comercial din Capitala, este vorba despre Mall „Promenada”, localizat in cartierul Aviatiei, la doi pasi de statia de metrou Aurel Vlaicu.

Dincolo de faptul ca avem de-a face cu o megainvestitie, operata de Raiffeisen evolution (dezvoltator imobiliar austriac), beneficiem de o locatie mai mult decat generoasa (constructie de patru etaje, cu terasa exterioara imensa, o gradina verde pe perioada verii si patinoar pe durata sezonului rece) si, nu in ultimul rand, dispunem de o bogata paleta de magazine (la Promenada Mall sunt prezente peste 120, absolut toate brandurile mari si importante din domeniu), in ziua deschiderii pentru presa a frapat slaba organizare a celor care conduc acest impozant complex, totul culminand cu mizeria din incinta amsamblului comercial.

In conditiile in care termenul de finalizare a lucrarilor de amenajare a spatiilor comerciale, precum si a constructiilor adiacente, a fost depasit de mult, participantii la deschiderea celui care se doreste a fi cel mai cochet mall din Bucuresti au constatat, miercuri, cu stupoare, ca intreg perimetrul complexului (aproximativ 55.000 metri patrati) este inca acoperit … cu var. Gazdele au dat vina pe cei 8.000 de muncitori care au lucrat inca din februarie anul trecut la ridicarea celei de-al treilea mall ca marime din Capitala. Or fi fost muncitorii de vina, se prea poate, insa se pare ca acestia au avut motive sa lase perimetrul intr-un strat alb de var de vreme ce dezvoltatorul proiectului le-a pus la dispozitie doar sase (6) toalete ecologice pe intreaga durata a operatiunilor. Si discutam, atentie!, despre o investitie de 130 de milioane de euro, despre zeci sau sute de mii de euro incasate deja chiriasilor si de un mall care se doreste a fi, daca nu cel mai mare, macar cel mai elegant din Bucuresti. Altfel, probabil mult mai atenti cu organizarea si curatenia, cei de la Promenada Mall se pregatesc pentru inaugurarea cu public, care va avea loc joi, 17 octombrie.

author avatar
Mihai Koblenko
5.881 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger