Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Proiectul de OUG privind legile Justitiei e gata. Toader: il trimit azi la CSM

Proiectul de OUG privind legile Justitiei e gata. Toader: il trimit azi la CSM

Autor:

Pe langa raspunsurile date intrebarilor primite urmare a retinerii Elenei Udrea si a Alinei Bica in Costa Rica, ministrul Toader a transmis, joi, la plecarea de la CSM, ca in cursul acestei zile urmeaza sa trimita institutiei in cauza proiectul de ordonanta de urgenta vizand legile Justitiei.

 

toader Proiectul de OUG privind legile Justitiei e gata. Toader: il trimit azi la CSMIntrebat daca proiectul de OUG e gata, Toader a rapuns cada, adaugand “si-l trimit astazi la CSM”. “Un proiect de ordonanta nu vine ministrul cu el in mana si sa-l discute cu membrii CSM (…) un proiect se trimite oficial, CSM-ul il da spre analiza, exista comisii de legislatie (…) nu vin cu proiectul de lege sau de ordinanta in geanta sa-l discutam”, a tinut sa mai sublinieze Tudorel Toader.

In cursul zilei precedente, oficialul guvernamental anuntase, la o televiziune de stiri, ca s-a ajuns la un acord cu oficialii Comisiei de la Venetia privind varianta adoptarii unei ordonante de urgenta care sa preia o parte din propunerile forului european referitoare la legile Justitiei.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 26-05-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!