Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Proiectul de modificare a Legilor justitiei a ajuns la CSM

Proiectul de modificare a Legilor justitiei a ajuns la CSM

Autor:

Dupa ce seara trecuta tarziu a fost postat pe pagina electronica a Ministerului Justitiei, proiectul de modificare a Legilor justitiei a ajuns, joi dimineata, la Consiliul Superior al Magistraturii, transmit televiziunile de stiri.

 

csm Proiectul de modificare a Legilor justitiei a ajuns la CSMTrimis deunazi de catre ministrul Toader CSM-ului, spre avizare, proiectul Legii pentru modificarea si completarea Legii nr. 303/2004 privind statutul judecatorilor si procurorilor, a Legii nr. 304/2004 privind organizarea judiciara si a Legii nr. 317/2004 privind Consiliul Superior al Magistraturii urmeaza sa fie analizat de catre responsabilii acestui for in decursul a maximum 30 de zile. E de mentionat faptul ca avizul CSM-ului este unul consultativ.

De altfel, Tudorel Toader sublinia, in cursul zilei precedente, ca va trimite aceste propuneri de modificare a celor trei legi datand din 2004 doar CSM-ului, si nu si inspre DNA sau DIICOT ori Parchetul General, mentionand, printre altele, ca doar Consiliul Superior al Magistraturii poate da un aviz, dar si ca “procurorii nu fac legi”.

Textul proiectului poate fi consultat AICI.
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 25-05-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!