Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Proiectul de gratiere va fi periat

Proiectul de gratiere va fi periat

Autor:

Ministrul Justitiei Florin Iordache a declarat, dupa dezbaterea de ieri, ca vor fi eliminate prevederile ”neclare” din proiectele referitoare la gratiere si la modificarea Codurilor penale.

 

florin iordache1 Proiectul de gratiere va fi periat

Ministrul Justitiei promite ca va propune o gratiere mai clara

Participantii la dezbaterea organizata de Ministerul justitiei nu s-au aratat a fi neaparat impotriva unei gratieri, dar nu sunt de acord cu includerea anumitor categorii in randul beneficiarilor, motiv pentru care au criticat mai multe dintre prevederile proiectului de ordonanta. ”Vom tine cont de observatiile care s-au facut astazi, si acele prevederi care initial erau neclare sau in neconcordanta, cu siguranta, vor fi eliminate. In urma consultarilor am niste observatii care vreau sa fie cuprinse in textul celor doua acte normative”, a concluzionat ministrul Florin Iordache la final.

iohannis4 Proiectul de gratiere va fi periat

Cum a ieşit pe stradă, la protest, Iohannis ar fi putut merge şi la dezbatere...

Acesta a adaugat ca isi doreste ”legi clare si coerente”, dar a refuzat sa spuna ce va recomanda premierului: adoptarea gratierii si a Codurilor penale modificate in Parlament sau pe o cale mult mai rapida, aceea a emiterii unor ordonante de urgenta sau a asumarii raspunderii de catre Guvern. Spre deosebire de premierul Grindeanu, care s-a trezit pe nepusa masa cu presedintele Iohannis batandu-i la usa salii de sedinta a Guvernului, ministrul Iordache a fost scutit de o astfel de surpriza la dezbaterea de ieri. Multumit probabil doar cu iesirea sa in peisaj la protestele din 23 ianuarie, seful statului s-a limitat doar la a cere public Guvernului, tot ieri, sa asculte ”vocea oamenilor” si ”sa  abandoneze demersurile privind gratierea si modificarea Codurilor penale”.


1 Comentariu la Proiectul de gratiere va fi periat

  1. costica

    Posibilitate de castig pentru anul 2017. Minim 491,52 euro. Nu trebuie sa aveti experienta. Asiguram instruire GRATIS la distanta si online. Cerinte: cunostinte minime de utilizare a calculatorului (word, pdf, email, internet), seriozitate, lucru 2 ore pe zi, in timpul liber. Oferim seriozitate si un mediu excelent de lucru. Pentru a aplica și dvs la aceasta oferta, trimiteti mesajul APLIC la una dintre adresele de email ale departamentului de informatii:
    pacurarucostica1963@gmail com


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 19-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!