Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Proiectul de buget, pe masa Guvernului. Dancila a mentionat trei piloni principali

Proiectul de buget, pe masa Guvernului. Dancila a mentionat trei piloni principali

Autor:

Printre primele aspecte pe care le-a adus in discutie Viorica Dancila, la inceputul sedintei de vineri a Executivului, a fost acela ca in cadrul acestei reuniuni a Cabinetului sau urmeaza sa fie adoptat proiectul de buget pe anul in curs.

 

dancila predilectii 350x215 Proiectul de buget, pe masa Guvernului. Dancila a mentionat trei piloni principali“Proiectul a fost intens dezbatut cu toate partile relevante si in constituirea lui am avut in vedere sustinerea a trei piloni principali – Sanatatea, Educatia si investitiile publice”, a mai mentionat sefa Guvernului.

Totodata, din cate a anuntat Dancila, Ministerul Fondurilor Europene va avea un buget record. “Am luat in calcul alocari bugetare care vor onora obligatiile asumate de Romania in fata partenerilor externi, cum ar fi 2% din PIB pentru Aparare (…) si sumele necesare organizarii actiunilor presedintiei Romaniei la Consiliul UE. De asemenea, Ministerul Fondurilor Europene are un buget record de 2,3 miliarde lei”, a detaliat premierul.

Amintim ca in cursul zilei precedente, cand a fost anuntata agenda sedintei din 8 februarie a Executivului, pe ordinea de zi nu figura acest proiect.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 21-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!