Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Proiect antiaglomeratie in Capitala: autobuze si pe linia de tramvai

Proiect antiaglomeratie in Capitala: autobuze si pe linia de tramvai

Autor:

Stim cu totii cat de problematica e aglomeratia in mare parte din Capitala, dar si ca situatia de peste vara- cand sunt vacante – se schimba simtitor cand incep cursurile in scoli si se redeschid gradinitele.

 

ratb autobuz 666x500 Proiect antiaglomeratie in Capitala: autobuze si pe linia de tramvaiDespre nevoia gasirii unor solutii pentru decongestionarea traficului rutier in Bucuresti a vorbit, joi, si edilul orasului. Care a anuntat ca se va lansa un proiect in acest sens, ce prevede, in mare, ca, acolo unde se si poate – la nivel de structura- sa se dea unda verde circulatiei autobuzelor si pe liniile de tramvai.

Ceea ce inseamna, practic, ca daca pana acum unii soferi ar fi ajuns sa aleaga aceasta varianta drept una “de avarie”, cat de curand s-ar putea ca autobuzele RATB sa fie vazute destul de des pe calea de rulare a tramvaielor, cu voie de la autoritati. Ramane de vazut, insa, ce soarta va avea proiectul menit sa aduca o gura de aer cand e vorba sa se rezolve marea problema a aglomeratiei din micul Paris.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 18-06-2018
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!