AcasăNewsProgramul funeraliilor ambasadorului Mihnea Constantinescu

Programul funeraliilor ambasadorului Mihnea Constantinescu

Decedat zilele trecute intr-un spital din Nisa, Franta, ambasadorul Mihnea Constantinescu urmeaza sa fie adus, miercuri, in tara.

Mihnea Constantinescu a murit la 57 de ani

Aeronava militara cu trupul sau va ateriza, in jurul orei 14:00,la Baza Militara 90. Va urma o scurta ceremonie. Apoi cortegiul se va deplasa catre cimitirul Bellu. In jurul orei 15:30 – 16:00, sicriul cu trupul lui Mihnea Constantinescu va fi depus la capela. La ora 18:00, Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei, este asteptata sa-i aduca un ultim omagiu.

Joi, la ora 12:00, va incepe slujba religioasa si ceremonia de inhumare.

Ambasadorul Mihnea Constantinescu a fost decorat, post-mortem, in cursul zilei de marti, presedintele Iohannis conferindu-i Ordinul National „Serviciul Credincios” in grad de Mare Ofiter, „in semn de deosebita apreciere si recunostinta pentru devotamentul si profesionalismul de care a dat dovada in intreaga sa activitate pusa in slujba intereselor Romaniei, pentru contributia avuta la promovarea si mentinerea unui standard de excelenta profesionala in randul tinerei generatii de diplomati”.

author avatar
Andrei Coman
678 afisari

3 COMENTARII

  1. Respect Principesei Margareta pentru omagiul prezentat public pentru Mihnea Constantinescu.Ca fost reprezentant al Casei Regale,exprincipele nicolae a ramas indiferent fata de acest dureros moment.A ramas la fel de indiferent cum este fata de trecutul sau.

  2. bietul nicolae e intretiunut de sotie.Deja a devenit roman neaos cu apucaturi cum se mai gasesc prin Romania „barbati de casa”!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger