Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Programul funeraliilor ambasadorului Mihnea Constantinescu

Programul funeraliilor ambasadorului Mihnea Constantinescu

Autor:

Decedat zilele trecute intr-un spital din Nisa, Franta, ambasadorul Mihnea Constantinescu urmeaza sa fie adus, miercuri, in tara.

 

ambasador Programul funeraliilor ambasadorului Mihnea Constantinescu

Mihnea Constantinescu a murit la 57 de ani

Aeronava militara cu trupul sau va ateriza, in jurul orei 14:00,la Baza Militara 90. Va urma o scurta ceremonie. Apoi cortegiul se va deplasa catre cimitirul Bellu. In jurul orei 15:30 – 16:00, sicriul cu trupul lui Mihnea Constantinescu va fi depus la capela. La ora 18:00, Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei, este asteptata sa-i aduca un ultim omagiu.

Joi, la ora 12:00, va incepe slujba religioasa si ceremonia de inhumare.

Ambasadorul Mihnea Constantinescu a fost decorat, post-mortem, in cursul zilei de marti, presedintele Iohannis conferindu-i Ordinul National „Serviciul Credincios” in grad de Mare Ofiter, “in semn de deosebita apreciere si recunostinta pentru devotamentul si profesionalismul de care a dat dovada in intreaga sa activitate pusa in slujba intereselor Romaniei, pentru contributia avuta la promovarea si mentinerea unui standard de excelenta profesionala in randul tinerei generatii de diplomati”.


3 comentarii to Programul funeraliilor ambasadorului Mihnea Constantinescu

  1. Un gest nobil

    Respect Principesei Margareta pentru omagiul prezentat public pentru Mihnea Constantinescu.Ca fost reprezentant al Casei Regale,exprincipele nicolae a ramas indiferent fata de acest dureros moment.A ramas la fel de indiferent cum este fata de trecutul sau.

  2. Dorina

    1 leu … a ramas fara bicicleta…

  3. Calinic

    bietul nicolae e intretiunut de sotie.Deja a devenit roman neaos cu apucaturi cum se mai gasesc prin Romania “barbati de casa”!


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 25-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!