AcasăNewsProgramul consultarilor cu Iohannis. PSD si ALDE, chemate impreuna, miercuri, la Cotroceni

Programul consultarilor cu Iohannis. PSD si ALDE, chemate impreuna, miercuri, la Cotroceni

La scurta vreme dupa ce Klaus Iohannis a iesit in fata presei, anuntand ca a acceptat demisia lui Mihai Tudose, ca l-a desemnat pe Mihai Fifor premier interimar, dar si ca va chema partidele parlametare la consultari, pentru ca isi doreste o „procedura rapida, care va duce la stabilirea unui nou Guvern”, Administratia Prezidentiala a anuntat un program pentru aceste discutii.

In prima faza, inainte de a se lista programul consultarilor, s-a transmis faptul ca Iohannis a trimis marti „o scrisoare presedintilor partidelor si formatiunilor politice reprezentate in Parlamentul Romaniei, prin care ii invita la consultari, la Palatul Cotroceni, in vederea desemnarii unui candidat pentru functia de Prim-ministru. Fiecare delegatie poate fi formata din maximum 5 persoane”.

Astfel, la ora 12, Klaus Iohannis urmeaza sa se afle fata in fata cu delegatia PSD si ALDE, pentru ca o ora mai tarziu, la ora 13, sa aiba discutii cu liberalii. De la ora 14, la consultarile cu seful statului vor intra reprezentantii USR, de la 14.30 cei ai PMP-ului, iar de la ora 15 delegatia UDMR.

author avatar
Cristina Stefan
222 afisari

1 COMENTARIU

  1. Cum ați „aprecia” că a funcționat și funcționează protocolul diplomatic și politica externă în mandatul președintelui Iohannis și în cel actual al ministrului Meleșcanu ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger