Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Program prelungit la Pasapoarte

Program prelungit la Pasapoarte

Autor:

Cum recent anuntata mutare ghiseelor din Piata Amzei si Pipera in mall-ul ParkLake, din sectorul 3, nu a parut sa fi reusit sa dea cu totul uitarii aglomeratia de la ghisee pentru cei care vor sa rezolve, in plin sezon al vacantelor, formalitatile care sa duca la eliberarea de pasapoarte, Ministerul de Interne a venit cu o alta solutie.

 

pasap Program prelungit la PasapoarteSi anume s-a dispus prelungirea programului de lucru la Serviciile de pasapoarte Bucuresti si Ilfov. Masura, una provizorie, este valabila incepand de luni, 23 iulie, si pana pe 31 august, perioada in care “experienta ultimilor ani a aratat ca numarul cetatenilor care solicita pasapoarte este mai ridicat comparativ cu restul anului”, din cate anunta MAI. Astfel, pana la finele lunii viitoare, lunea, martea si miercurea serviciile de Pasapoarte vor functiona pana la ora 18.30, iar joia si vinerea pana la ora 16.30, transmite sursa mentionata.

Amintind ca, pentru regiunea Bucuresti-Ilfov, structurile de Pasapoarte functioneaza in doua centre comerciale – Plaza Romania (in sectorul 6) si ParkLake (in sectorul 5) – unde sunt, in total, 42 de ghisee, reprezentantii Ministerului vin cu o recomandare pentru cei care vor sa isi faca pasapoarte – “sa isi faca programare online pe site-ul www.epasapoarte.ro, in acest caz, timpul de asteptare la ghiseu fiind zero”.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!