AcasăNewsProfesorul Burnei, suspendat si de la facultate, si de la sefia sectiei

Profesorul Burnei, suspendat si de la facultate, si de la sefia sectiei

La cateva zile de cand a fost retinut, iar apoi plasat in arest la domiciliu, Gheorghe Burnei primeste alte doua lovituri.

Tocmai pe fondul consemnarii sale in propria locuinta, urmare a deciziei instantei, profesorul universitar si, pana de curand, seful Sectiei Ortopedie de la Spitalul de Pediatrie „Marie Curie” din Capitala nu va mai avea dreptul, temporar -din cate anunta televiziunile de stiri – sa profesese la Facultatea de Medicina, de la Universitatea „Carol Davila”, unde are calitatea de profesor universitar, dar si de prodecan. Totodata, in cursul dupa-amiezii, s-a aflat ca un alt medic, respectiv doctorul Gavriliu, a preluat conducerea Sectiei de Ortopedie, in care sunt internati mai multi copii care ar fi trebuit sa fie operati de catre profesorul Burnei. O perioada, insa, chirurgul ortoped nu va mai intra in sala de operatii.

Cel mai probabil, ambele masuri vor fi valabile pana la finalizarea anchetei demarate in cazul medicului Burnei. De altfel, in prima parte a zilei, la Spitalul „Marie Curie” au ajuns din nou oamenii legii, care au facut verificari la cateva cabinete de pe aceasta sectie. Ceea ce s-a intamplat si la finele saptamanii trecute, inaintea retinerii.

foto: romaniatv.net

381 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger